Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Μαΐου 2018

Π.Κολοκοτρωνης : Ο κατήφορος φαίνεται να μην έχει τέλος

Λάβαμε και δημοσιεύουμε ανακοίνωση του Αντιπροέδρου της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ Παναγιώτη Κολοκοτρώνη.
Στην τελευταία ανακοίνωση της ΕΣΑΣ εκτός από το γεγονός ότι αναφέρεται σε μένα ονομαστικά, κάτι που τόσο ο επικεφαλής της ΠΑΣΚΕ (Πρόεδρος της Π.Ο.Σ.), όσο και ο επικεφαλής της ΕΣΑΣ το καταδίκαζαν
απερίφραστα μέχρι και χθες, υπάρχουν και πλήθος ανακριβειών, αν όχι εσκεμμένα ψέματα.
Αναφέρει ο προφανής συντάκτης της ανακοίνωσης ότι εγώ δήθεν συμφώνησα στην προσβλητική για εμάς κοινή πρόταση των ΕΣΑΣ και ΔΑΚΕ και μάλιστα με καλεί να υπερψηφίσω την επερχόμενη πρόταση που προανήγγειλαν ότι θα καταθέσουν! Σε περίπτωση που δεν θα το κάνω μάλιστα με «λούζουν» και με προκαταβολικούς χαρακτηρισμούς.
Προς αποκατάσταση λοιπόν της αλήθειας και μόνο, στην τελευταία συνεδρίαση του δ.σ. ήμουν εκπρόσωπος της παράταξης μου και ήμουν εγώ που εξ ονόματος της παράταξης της ΑΣΚ απέρριψα την προσβλητική για εμάς πρόταση. Ψεύδεται εσκεμμένα λοιπόν ο συντάκτης της ανακοίνωσης και ψεύδεται συνειδητά. Παραφράζει μέρος της επιχειρηματολογίας μου η οποία αναφερόταν στο άρθρο του καταστατικού που σαφώς ορίζει ότι η Π.Ο.Σ. εκπροσωπεί το Σωματείο μας ως δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο. Και ακριβώς εκεί αναφέρθηκα και ξεκαθάρισα πως η παράταξη της ΑΣΚ δεν έχει αμφισβητήσει την Ομοσπονδία και τη συνοχή της και πως σαφώς αυτό το έχει αποδείξει με την έως τώρα στάση της.
Είναι άλλο όμως αυτό και είναι άλλο η υπογραφή δήλωσης φρονημάτων. Είναι άλλο αυτό και είναι άλλο η απαίτηση υποταγής και μάλιστα εγγράφως. Αυτό που αμφισβητούμε λοιπόν είναι η στάση των ΠΑΣΚΕ και ΔΑΚΕ μέσα στα πλαίσια της Ομοσπονδίας.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι
Κάποιοι στο όνομα προσωπικών, παραταξιακών και κομματικών συμφερόντων φαίνεται πως δε διστάζουν πλέον να παίξουν κορώνα γράμματα το μέλλον των εργαζομένων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Σας καλώ λοιπόν έστω και την ύστατη στιγμή να το σκεφτείτε καλύτερα και να αποφασίσετε ναπαλέψουμε όλοι μαζί για τη διασφάλιση του, παρά την απόφαση σας για μη συμμετοχή σε αντιπροσωπευτικό Προεδρείο.
Αυτό άλλωστε απαιτούν και όλοι αυτοί που μας ψήφισαν για να τους εκπροσωπήσουμε!

Παναγιώτης Κολοκοτρώνης
Αντιπρόεδρος ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου