Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Διαμαρτυρία παραπληγικών για την πρόσβαση στα τρένα

Με καθυστέρηση περίπου 50 λεπτών αναχώρησε η αμαξοστοιχία 55 καθώς συμπολίτες  παραπληγικοί πραγματοποίησαν διαμαρτυρία για την δυσκολία πρόσβασης τους στα τρένα καταλαμβάνοντας την γραμμή στον σταθμό Θεσσαλονίκης..

Πρόκειται για μια ΔΙΚΑΙΗ διαμαρτυρία
 και θα πρέπει οι υπεύθυνοι να λύσουν άμεσα το ζήτημα με τους συμπολίτες μας που δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται σαν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Στην Ευρώπη όλα αυτά τα ζητήματα έχουν λυθεί χρόνια τώρα και ο σιδηρόδρομος αποτελεί το κύριο μέσο μεταφοράς για όλες τις κοινωνικές ομάδες που έχουν ίδιο δικαίωμα και δυνατότητα στην πρόσβαση στην υποδομή του και στους συρμούς.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου