Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Ανακοίνωση Ε.ΣΑ.Σ για το αποτέλεσμα των εκλογών στην ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Με το πέρας της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη των εκπροσώπων στην ΠΕΠ ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όσους συναδέλφους μας τίμησαν με την ψήφο τους και όλους εσάς που
δεχθήκατε να ακούσετε τις θέσεις και προτάσεις μας καθ’ όλη τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών. Εμείς, ως παράταξη, σεβόμενοι την ετυμηγορία των συναδέλφων, αλλά παράλληλα τιμώντας τους συναδέλφους που μας εμπιστεύτηκαν και άντεξαν στις αφόρητες πιέσεις και στους εκβιασμούς, στο νέο ΔΣ του Σωματείου θα είμαστε συμπαραστάτες σε κάθε ενέργεια προς το καλό του συνόλου και αυστηροί κριτές σε κάθε κίνηση που θεωρούμε επιζήμια για τους συναδέλφους και το μέλλον των συλλογικών διεκδικήσεων. 
Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι
Τα επόμενα τρία χρόνια της θητείας του νέου ΔΣ του Σωματείου, είναι κρίσιμα για το εργασιακό μας μέλλον και τα μέχρι τώρα δείγματα της ιταλικής Διοίκησης δεν μας αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας. Πιστεύουμε ότι στο επόμενο διάστημα, θα ενταθεί η καλλιέργεια του φόβου, οδηγώντας το προσωπικό στην απάθεια και την αποδοχή των απαιτήσεων της Διοίκησης χωρίς περιθώρια αντίδρασης. Η ΕΣΑΣ στήριζε και θα εξακολουθεί να στηρίζει τους εργαζόμενους και να προσπαθεί με παρεμβάσεις και προτάσεις να αναδεικνύει τα προβλήματα έτσι ώστε να δίνονται λύσεις, χωρίς να κρύβεται και χωρίς να φοβάται! Ελπίζουμε, οι εκλεγμένοι συνάδελφοι της ΑΣΚ, να σταματήσουν να είναι τα καλά παιδιά της Διοίκησης και να αγωνιστούν στο Σωματείο με συνδικαλιστικούς όρους, για το καλό όλων των συναδέλφων!!!
                                                                                                                       
                                                                                                                  Η ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 
                                                                                            ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ
  ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ  ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου