Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

Μια εικόνα-χίλιες λέξεις

Λένε ότι μια εικόνα αρκεί να περιγράψει χίλιες λέξεις. Η εικόνα δείχνει το σοβαρό πρόβλημα στην γραμμή ΜΘ-Αλεξανδρούπολη γύρω απο την βλάστηση πλησίον της γραμμής. Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε εδώ και χρόνια οι μηχανοδηγοί και πλέον έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις σε όλη την υποδομή. Ένα πρόβλημα που τόνισε η ΠΕΠΕ στην συνάντηση της με τον Δ/ντα Σύμβουλο του ΟΣΕ κ. Θεοχάρη και
ο οποίος με την σειρά του εξήγησε ότι θα ξεκινήσουν εκ νέου να γίνονται καθημερινές προσπάθειες με εργολαβίες καθώς το προσωπικό του ΟΣΕ έχει αποψηλωθεί στα τμήματα γραμμής λόγω των συνταξιοδοτήσεων και της έλλειψης προσλήψεων χρόνια τώρα.
Δυστυχώς η απαξίωση του σιδηροδρόμου με τις πολιτικές των τελευταίων δεκαετιών έχει και αυτά τα αποτελέσματα.
Οι μηχανοδηγοί καλούνται να έχουν την προσοχή τους και σε αυτές τις παραμέτρους που καθημερινά δυσκολεύουν το έργο μας.
Εντωμεταξύ στην γραμμή Θεσσαλονίκης - Αλεξανδρούπολης το τελευταίο διάστημα έχουν επιστρατευτεί Δ/Η γεγονός που σημαίνει επιπλέον καταπόνηση του προσωπικού αφού απαιτούνται επιπλέον μηχανοδηγοί για την κάλυψη του έργου.
Οι συνάδελφοι απο την Δράμα, την Αλεξανδρούπολη και το ΜΘ δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό αλλά ενόψει των καλοκαιρινών αδειών θα υπάρξει σοβαρό πρόβλημα αν δεν επανέλθουν καθημερινά παντού τα IC AEG .


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου