Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 16 Μαΐου 2018

Παρασκευόπουλος ζητάει με αίτηση, Παρασκευόπουλος υπογράφει την αίτηση, Παρασκευόπουλος την απάντηση !

Δείγμα της απίστευτης λειτουργίας του συνδικάτου μας!!!! 

Στην εικόνα αριστερά,βλέπετε την αίτηση του Προέδρου της ΠΟΣ  προς την Ομοσπονδία και την απάντηση της ΠΟΣ,μέ την υπογραφή του... Προέδρου! Μιλάμε για τραγέλαφο κανονικό,αφού


ο Πρόεδρος της ΠΟΣ (Παρασκευόπουλος) απαντώντας στην ουσία .... στον εαυτό του, τον αποκαλεί και ...συνάδελφο!!!!

Πρόκειται για πραγματικά πρωτοφανείς καταστάσεις που προκαλούν γέλιο στον σιδηροδρομικό κόσμο,απαξιώνουν την Ομοσπονδία και δείχνουν το σοβαρό ζήτημα της σημερινής ασόβαρης αντιπροσώπευσης,αλλά υποκρύπτουν και μια σκοπιμότητα.
Ο συνάδελφος Πρόεδρος της ΠΟΣ Παρασκευόπουλος, φοβάται ότι η παραίτηση του απο την Προεδρία της ΠΟΣ, στην συνεδρίαση της 23/01/2018, στην δευτερολογία του, μπορεί ανά πάσα στιγμή να χρησιμοποιηθεί εις βάρος του,ιδιαίτερα όσον αφορά ζητήματα που έχουν τεθεί με αλληλογραφία που ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δημοσιεύσει.
Και για αυτό, -ψευδέστατα- αναφέρει στην απάντηση στον εαυτό του,ότι η συνεδρίαση της 23ης Γενάρη-τάχα-διεκόπη και συνεχίστηκε ....14 μέρες μετά!

Ο Πρόεδρος της ΠΟΣ,προσφωνεί τον...εαυτό του σε επιστολή που συντάσει ο ίδιος για να απαντήσει στον ...εαυτό του!!!

Πραγματικά δεν ξέρουμε που θα σταματήσει αυτή η απαξίωση της Ομοσπονδίας!
Γιατί καλό το γέλιο που προσφέρεται άφθονο πλέον,αλλά υπάρχουν σοβαρά ζητήματα εν εξελίξη και η πλειοψηφία της ΠΟΣ ασχολείται με άσχετα ζητήματα!!


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Εξ όσων γνωρίζουμε τα πρακτικά που ζητάει ο Πρόεδρος της ΠΟΣ, δεν έχουν υπογραφεί απο μέλη του ΔΣ (γνωρίζει ο ίδιος γιατί πολύ καλά)...

Υ.Γ. 2 Απλά θα μπορούσε να υπογράψει ο Αντιπρόεδρος την απάντηση...Τόσο απλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου