Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Μαΐου 2018

Διακοπή δρομολογίων στο τμήμα Άγιος Βασίλειος – Ρίο του Προαστιακού Πάτρας, λόγω εργασιών στη σιδηροδρομική υποδομή. Εξυπηρέτηση του επιβατικού κοινού με λεωφορεία.


Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι από αύριο, Τρίτη 15 Μαΐου 2018, θα ξεκινήσουν εργασίες στη σιδηροδρομική υποδομή και συγκεκριμένα στο τμήμα μεταξύ Αγίου Βασιλείου – Ρίου, για την κατασκευή της νέας διπλής γραμμής του Προαστιακού Πάτρας, όπως έχει
ενημερώσει ο διαχειριστής της υποδομής (Ο.Σ.Ε.) την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, με έγγραφό του στις 8 Μαΐου, 2018.


Λόγω των έργων θα υπάρξει διακοπή των δρομολογίων του Προαστιακού από το Ρίο έως τον Άγιο Βασίλειο.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την καλύτερη εξυπηρέτηση των κατοίκων, που μετακινούνται με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηρόδρομου, δρομολογεί από αύριο Τρίτη λεωφορεία στο τμήμα Άγιος Βασίλειος – Ρίο και αντίστροφα, ως εξής:

Αναχώρηση από Αγ. Βασίλειο στις ΧΧ:45 (ανά ώρα, 45 λεπτά μετά την ώρα), από τις 06:45 έως τις 22:45.
Αναχώρηση από Ρίο στις ΧΧ:05 (ανά ώρα, 5 λεπτά μετά την ώρα), από τις 07:05 έως τις 23:05.
Για την επιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαραίτητη είναι η επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου Προαστιακού ή μηνιαίας κάρτας. Οι επιβάτες που επιβιβάζονται στον Αγ. Βασίλειο καλούνται να επικυρώσουν το εισιτήριό τους στα ακυρωτικά μηχανήματα του Σ.Σ. Αγ. Βασίλειος.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ζητά την κατανόηση του επιβατικού κοινού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου