Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

ΕκKίνηση : Εν Κατακλείδι

Η ανακοίνωση της ΕκΚίνησης για το αποτέλεσμα στις εκλογές της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Στην εποχή της πολιτικής, συνδικαλιστικής απαξίωσης και αλητείας, επιλέξαμε να σταθούμε όρθιοι, να κρατήσουμε και να μην δώσουμε χώρο και βήμα αντιπαράθεσης σε όλους αυτούς που χρησιμοποιούν άθλιες συμπεριφορές και πρακτικές. Πράξεις, που είναι
έξω από τα προσωπικά μας πιστεύω, τις αξίες που πρεσβεύουμε και τις οποίες πορευόμαστε. 
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να προσπαθήσουμε να αλλάξουμε, να κριτικάρουμε (πάντα σεβόμενοι τους συναδέλφους μας και τις απόψεις τους), να πούμε την άποψη μας για το Συνδικαλιστικό Κίνημα, να εκφράσουμε την αντίθεση και την δυσφορία μας στους παλαιάς κοπής εκπροσώπους του και όλα αυτά που μας κρατάνε πίσω.
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ, να μην καθόμαστε ‘’ στα αυγά’’ μας, γιατί τόσα χρόνια, είδαμε την αποτελέσματικότητα σας, την εξέλιξη των πράξεων  και τις επιτυχίες σας στονΣιδηρόδρομο, καθώς και την συνδικαλιστική σας ανεπάρκεια.
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ να είμαστε ΄΄ερασιτέχνες΄΄ στον συνδικαλισμό, αλλά επαγγελματίες στην δουλειά μας. Αυτή που αγαπάμε, σεβόμαστε. Σε αυτή που δίνει ψωμί στις οικογένειες μας. Τον πολύπαθο Σιδηρόδρομο, που όσο και αν προσπαθείτε να μας πείσετε ότι δεν έχετε ευθύνες για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, ξέρετε πολύ καλά, ότι έχετε μερίδιο ευθυνών.
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ  να σταθούμε μακριά από το βούρκο των ανώνυμων Γκεμπελιστικών, δήθεν αποκαλύψεων, φημών και προσωπικών αντιπαραθέσεων. Συνδικαλιστικές αντιπαραθέσεις μετά χαράς. Αλλά με επίπεδο, διάλογο, θέσεις για το καλό (και μόνο) των εργαζομένων.
ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, να λέμε την άποψη μας ως παράταξη και ως άτομα επώνυμα χωρίς να κρυβόμαστε πίσω από ΝΟΝ PAPERS και  άθλιους κομιστές. Εξάλλου η ποιότητα και το ήθος των ανθρώπων είναι πάντα πάνω από οποιαδήποτε συνδικαλιστική πρακτική  ή εκλογικό αποτέλεσμα.  Ο άνθρωπος είναι αυτός που μετρά όταν εργαζόμαστε για το κοινό καλό. Οι αριθμοί και τα εκλογικά αποτελέσματα όχι.

Σας Ευχαριστούμε απο καρδιάς που πιστέψατε σε μας, μας τιμήσατε με την στήριξη και την ψήφο σας. Τέλος, ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους πορεύτηκαν σε αυτή την δύσκολη διαδρομή ΜΑΖΙ μας.
Σας Ευχαριστούμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου