Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 9 Φεβρουαρίου 2016

Νεκροί και περίπου 150 τραυματίες σε σιδηροδρομικό δυστύχημα στη Γερμανία

Νεκρός ο ένας μηχανοδηγός....
"Τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι" σκοτώθηκαν και περί τους εκατό τραυματίσθηκαν, ανάμεσά τους 15 σοβαρά, κατά τη σύγκρουση τρένων τρένα σήμερα το πρωί στη λουτρόπολη της Βαυαρίας Μπαντ 'Αιμπλινγκ, σύμφωνα με νέο απολογισμό που ανακοίνωσε η αστυνομία.


"Αυτή τη στιγμή , υπάρχουν τέσσερις νεκροί" και "δεκαπέντε σοβαρά τραυματισμένοι", δήλωσε ο Μάρτιν Βίνκλερ, εκπρόσωπος της αστυνομίας του Ρόζενχαϊμ, μιλώντας για εκατό τραυματίες συνολικά.

Νωρίτερα η αστυνομία είχε αναφερθεί σε "πολλούς νεκρούς" και "περί τους 150 τραυματίες", ενώ άλλος εκπρόσωπος μίλησε για "οκτώ σοβαρά τραυματισμένους και πολλούς ελαφρύτερα".

Το δυστύχημα συνέβη "λίγο μετά τις 07.00 τοπική ώρα", στη γραμμή ανάμεσα στο Ρόζενχάιμ και το Χόλτσκίρχεν, 60 χιλιόμετρα νοτιο-ανατολικά του Μονάχου.

Η εταιρεία Meridian, που ανήκει στον γαλλικό όμιλο Transdev, αναφέρει σε ανακοίνωσή της ότι υπάρχουν "τουλάχιστον δύο νεκροί" και "ενενήντα τραυματίες, μεταξύ τους 10 σε σοβαρή κατάσταση". Σύμφωνα με την εταιρεία, "τα δύο τρένα συγκρούσθηκαν και εκτροχιάσθηκαν μερικώς".

Η κυκλοφορία των τρένων ανάμεσα στο Ρόζενχάιμ και το Χόλτσκίρχεν έχει διακοπεί και έχουν αποκλεισθεί δύο τοπικοί οδικοί άξονες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου