Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή, 5 Φεβρουαρίου 2016

Λαϊκή Ενότητα :Εθνικό έγκλημα το ξεπούλημα του ΟΣΕ

Το στέκι της έλξης χαιρετίζει την στάση της Λαϊκής Ενότητας για το θέμα των σιδηροδρόμων! 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 05/02/2016 συνάντηση αντιπροσωπείας της ΛΑ.Ε με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη και τα μέλη του Π.Σ, Δημ. Στρατούλη, Στάθη Λεοτσάκο, Μάξιμο Μπόλα, με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών
(Πρόεδρος Παναγ. Παρασκευόπουλος, Αν. Γεν. Γραμμ. Πέτρος Παναγούλιας, Οικον. Γραμ. Γιάννης Ντίτσας, Αν Οικ. Γραμμ. Γιώργος Ζαφειρόπουλος, Οργαν. Γραμμ. Νώντας Θεοφωρόπουλος, Μέλοι Διοικητικού Συμβουλίου Τερζόγλου Παναγιώτης, Γιάννης Αμπελουργός)
ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΟΣΕ
Μετά τη συνάντηση ο Παναγιώτης Λαφαζάνης έκανε την παρακάτω Δήλωση:
«Το σχεδιαζόμενο μνημονιακό ξεπούλημα του ομίλου ΟΣΕ αποτελεί σχεδιασμό μείζονος εθνικού εγκλήματος και απόδειξη άθλιας δουλοφροσύνης προς τους πιστωτές.
Όσοι προχωρήσουν σε ένα τέτοιο εθνικό έγκλημα, γρήγορα θα λογοδοτήσουν για τις πολιτικές αλλά και τις ποινικές ευθύνες τους.
Οι εθελόδουλες κυβερνήσεις δεν έχουν κανένα δικαίωμα να πουλάνε λιμάνια και το σιδηροδρομικό δυναμικό της χώρας όσο και αν φρόντισαν και μεθόδευσαν την υποβάθμιση και απαξίωση τους.
Η Ελλάδα, αντίθετα, θα έπρεπε να αναβαθμίσει το λιμάνι του Πειραιά ως δημόσιο λιμάνι και να ανασυγκροτήσει τον ΟΣΕ ως ενιαία δημόσια σιδηροδρομική επιχείρηση και με τα δύο αυτά εθνικά εργαλεία να προωθούσε ένα ευρύ εθνικό σχεδιασμό, που θα μετέτρεπε τη χώρα μας σε σύγχρονο αμφίδρομο διεθνές διαμετακομιστικό κέντρο ανάμεσα σε Ασία και Ευρώπη.
Το ξεπούλημα των ελληνικών σιδηροδρόμων δεν θα περάσει, όπως δεν θα περάσουν και τα εφιαλτικά μέτρα του τρίτου μνημονίου.
Η χώρα με τους αγώνες του λαού και με πρωτοπόρο τη ΛΑ.Ε στη συγκρότηση ριζοσπαστικού προοδευτικού μετώπου, γρήγορα θα μπει σε ανατρεπτική αντιμνημονιακή τροχιά.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου