Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2016

Απαράδεκτη κατάσταση στον Προαστιακό Αθήνας

Είναι απολύτως εξοργιστικό για 3η συνεχόμενη μέρα να κυκλοφορεί desiro με 1 παντογραφο (μειωμένη ταχύτητα κτλπ) επειδή δεν υπάρχουν ανταλλακτικά και τροχοί κ έχουν παροπλιστεί τουλάχιστο 4 υπερσύγχρονοι   συρμοί. Η ευθύνη βαραίνει την 

Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ και την πολιτική ηγεσία για την αδιαφορία του τελευταίου χρόνου για τα σιδηροδρομικά θέματα.
Απανωτές καθυστερήσεις, επιβάτες που δικαίως διαμαρτύρονται για το μπάχαλο και στην μέση το προσωπικό έλξης και κίνησης να προσπαθεί να μαζέψει τα αποτελέσματα των  επιλογών συγκεκριμένων προσώπων. 
Εμείς ρωτάμε δημόσια τον κ. Αγιασογλου κ την Διοίκηση της ΕΕΣΣΤΥ κ ζητάμε απαντήσεις για τα χάλια των τελευταίων ημερών. 
Το ίδιο ερώτημα απευθύνουμε κ στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου που παρακολουθεί σαν Πόντιος Πιλάτος την κατάρευση του σιδηρόδρομου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου