Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Συγκίνηση στην κοπή πίτας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (φώτο)!

Ο μηχανοδηγός Δ. Μωραίτης
Συγχαρητήρια στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και σε όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση.
Σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση σήμερα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τίμησε το παρελθόν και τους σιδηροδρομικούς που υπηρέτησαν τον σιδηρόδρομο,
Στην φωτογραφία αριστερά ο 90 χρονος μηχανοδηγός 

του ΜΑΙ Δημήτρης Μωραϊτης (πατέρας του συναδέλφου Αλέκου Μωραϊτη)  ,ο μεγαλύτερος σε ηλικία εν ζωή μηχανοδηγός που συνταξιοδοτήθηκε στις αρχές της δεκαετίας του 80 και σήμερα τιμήθηκε απο τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Νίκο Τσαμπαρλή και τον Διευθυντή ΔΙΚΑΜ κ. Γιάννη Λύτρα για την προσφορά του στον σιδηρόδρομο. 


Στην διπλανή φωτογραφία ο 86χρονος Γιώργος Μπλατσούκας, που εργάστηκε στον σιδηρόδρομο απο το 1959 εως και το 1986 και σήμερα σε ηλικία 86 ετών τιμήθηκε απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ.


Στον χαιρετισμό του ο Γιώργος Μπλατσούκας ευχαρίστησε όλους για την τιμή που του έγινε ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και όλους τους συνεργάτες του,τονίζοντας πως το τρένο το πάνε ΟΛΟΙ οι σιδηροδρομικοί. Κλείνοντας ευχαρίστησε και την σύζυγο του που κράτησε την οικογένεια ενωμένη και παρέδωσε στην Ελληνική κοινωνία 2 επιστήμονες,θυμίζοντας  σε όλους μας ότι υπηρέτησε ένα επάγγελμα που τον ανάγκασε να βρίσκεται συνεχώς εκτός της οικείας του.


Στον χαιρετισμό του προς τους σιδηροδρομικούς ο Δ/νων Σύμβουλος κ. Τσαμπαρλής είπε πως μετά απο 3 χρόνια παρουσίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ νοιώθει ότι κόβει την πίτα στο δεύτερο του σπίτι και εξήρε την προσπάθεια και την ποιότητα των συναδέλφων.
Ο κ. Τσαπαρλής είπε ότι είναι σίγουρος ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα έχει αίσιο μέλλον και ότι η σιγουρία αυτή εκπορεύεται και απο το ανθρώπινο δυναμικό της.









Ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας (ο Πρόεδρος βρισκόταν σε συνάντηση) συνάδελφος Καραδήμας Χάρης. στον χαιρετισμό του τόνισε ότι οι αγώνες των σιδηροδρομικών για ένα ενιαίο και δημόσιο σιδηρόδρομο συνεχίζονται,καλώντας ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να δώσουν το παρών στην μεθαυριανή απεργιακή πορεία.




Το Σωματείο μας εκπροσώπησε ο Πρόεδρος Γενιδούνιας Κώστας, ο οποίος ευχήθηκε  για μια χρονιά με υγεία και  ασφαλή ταξίδια και το 2017 να βρεί Δημόσια την εταιρεία και την ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Γενικός Γραμματέας Κώστας Σκουτέλας που συγκινημένος απο την παρουσία του συνταξιούχου συναδέλφου του,τόνισε την αγάπη των σιδηροδρομικών για το μέσο,ζητώντας απο την Διοίκηση να μην ξεχνά τον κλάδο κίνησης.

Η εκδήλωση που έγινε στην γεμάτη αίθουσα του 9ου ορόφου είχε και τους 3 τυχερούς που κερδίζουν απο 200 Ευρώ και 1 ημέρα άδεια.
Εδώ οι μηχανοδηγοί επικράτησαν καθώς απο την κλήρωση το ποσό κέρδισαν ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου μας Βασίλης Τουρλής και ο μηχανοδηγός ΜΑΙ Παναγιώτης Κάκκος.
Τρίτος κατά σειρά τυχερός ο συνάδελφος Γκούτζας απο την Βόρεια Ελλάδα, που εργάζεται στην κίνηση!


Εμείς για άλλη μια φορά οφείλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας σε όσους εργάστηκαν για την εκδήλωση που απέδειξε ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ξέρει να τιμά και να αναγνωρίζει το παρελθόν της.
Στην φώτο αριστερά ο Βασίλης Κουρεντζής υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους.





Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου