Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016

Η Watco ξεκίνησε διερευνητικές επαφές για την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Σύμφωνα με διπλωματικές πηγές, η αμερικανική Watco ξεκίνησε διερευνητικές επαφές για την εξαγορά της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Η αμερικανική εταιρεία συλλέγει στοιχεία για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά και για πιθανούς
ενδιαφερόμενους, ενδεχομένως για την σύσταση κοινοπρακτικού σχήματος.


Σημαίνοντα ρόλο διαδραματίζουν και αμερικανικές εταιρείες τεχνολογίας και λιανεμπορίου, των οποίων τα εμπορεύματα διακινούνται στο λιμένα Ικονίου από την Cosco.

Oι εταιρείες αυτές είναι πελάτες της Watco στις ΗΠΑ, η οποία δεν έχει ξεκαθαρίσει, πάντως, εάν θα καταθέσει δεσμευτική προσφορά. 

Η σιδηροδρομική αγορά παρακολουθεί με ενδιαφέρον τις εξελίξεις, όπως και εάν η Cosco, πιθανότατα μέσω τρίτου, κατέβει στο διαγωνισμό για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, όπως φημολογείται έντονα.

Με βάση το υπάρχον χρονοδιάγραμμα, στις 21 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση αρχικού ενδιαφέροντος και στις 26 Απριλίου οι δεσμευτικές προσφορές.

Φ.Φ. - metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου