Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

Την παραίτηση του υπέβαλε ο Παν. Σγουρίδης


Δεκτή έγινε η παραίτηση που υπέβαλε στον πρωθυπουργό ο υφυπουργός Μεταφορών και βουλευτής των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης, μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από συνέντευξη που έδωσε σε περιφερειακό ραδιοφωνικό σταθμό. Ο κ. Σγουρίδης έθεσε την παραίτησή του στη διάθεση του Αλέξη Τσίπρα, για λόγους ευθιξίας.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Μαξίμου, ο πρωθυπουργός θα ασχοληθεί με το θέμα της αντικατάστασης ή μη του βουλευτή των ΑΝΕΛ μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες, όπου συμμετέχει σε κρίσιμες συνομιλίες για το προσφυγικό.

Λαμβάνοντας υπ' όψιν την ισχνή κυβερνητική πλειοψηφία στη Βουλή (153 βουλευτές), αναμένονται λεπτοί χειρισμοί στο συγκεκριμένο ζήτημα που ανέκυψε εν μέσω αγροτικών κινητοποιήσεων, ευρωπαϊκών πιέσεων για το προσφυγικό και έντονων αντιπαραθέσεων με την αντιπολίτευση.

Παραίτηση μετά τις αντιδράσεις

Mετά τον αρχικό ντόρο, ο κ. Σγουρίδης εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημείωνε: «Αν από μια ολόκληρη συνέντευξη 30 λεπτών με έναν πολύ ενδιαφέροντα διάλογο, κάποιοι βγάζουν συμπεράσματα και τίτλους που αφορούν στον πρωθυπουργό της χώρας Αλέξη Τσίπρα, μάλλον αρέσκονται στο να απομονώνουν μια ατυχή λέξη και όχι την ουσία ολόκληρης της συνέντευξης.

Σύμφωνα με το Γραφείο Τύπου του Μαξίμου, ο κ. Τσίπρας θα ασχοληθεί με το θέμα μόλις επιστρέψει από τη Σύνοδο Κορυφής στις Βρυξέλλες»Η ουσία - την οποία κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει - είναι ότι ο Αλέξης Τσίπρας επιζητά διακαώς διάλογο με τους αγρότες, την ώρα που όλη η κυβέρνηση θέλει να κλείσει θέματα, που καμιά προηγούμενη κυβέρνηση δεν ρύθμιζε, για να μην έχει πολιτικό κόστος, σε αντίθεση με τη δική μας».

«Εμείς θέλουμε να κλείσουμε τις εκκρεμότητες δεκαετιών που ταλάνιζαν ασφαλιστικό και αγροτικό, ώστε να ξαναβάλουμε μπροστά την επιχειρηματικότητα και να μπει οριστικά η Ελλάδα σε τροχιά ανάπτυξης. Το ηθικό πλεονέκτημα αυτής της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, όσο κι αν προσπαθούν κάποιοι να το πλήξουν, δεν θα τα καταφέρουν» συνεχίζει και προσθέτει: «Τέλος δεν εννοούσα ότι ο πρωθυπουργός παραπλάνησε τον ελληνικό λαό, διότι σε καμία περίπτωση δεν είναι ούτε Παπανδρέου ούτε Σαμαράς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου