Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Συλλαλητήριο στις 9 Μαρτίου και 48 ώρα απεργία αποφάσισε η ΓΣΕΕ

Συνεδρίασε σήμερα 24/2/2016 η Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ ώστε να καθορίσει την περαιτέρω δράση της Συνομοσπονδίας, με δεδομένη τη δογματική εμμονή της κυβέρνησης στις αδιέξοδες και καταστροφικές πολιτικές των μνημονίων.  
Η Συνομοσπονδία απαιτώντας την άμεση απόσυρση του ηθικά μη βιώσιμου και απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου αποφάσισε ομόφωνα:

Την πραγματοποίηση Συλλαλητηρίου Διαμαρτυρίας στις 9 Μαρτίου σε συνεργασία με Συνδικαλιστικούς και Επιστημονικούς φορείς της χώρας που επίσης θίγονται από το υπό κατάθεση ασφαλιστικό νομοσχέδιο.
Την πραγματοποίηση 48ωρης Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας όταν και αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση στη βουλή του οδοστρωτήρα του ασφαλιστικού.
Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα μέχρις ότου αυτοί που στέλνουν τους εργαζόμενους και ολόκληρη της Ελληνική κοινωνία στην κλίνη του Προκρούστη εγκαταλείψουν τις ανάλγητες πολιτικές τους.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου