Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Θυγατρική στην Τσεχία από τη DB Cargo

Η DB Cargo, το τμήμα εμπορευματικών μεταφορών της γερμανικής Deutsche Bahn, προχωρά στη σύσταση θυγατρικής εταιρείας στην Τσεχία.
Έδρα της εταιρείας «DB Cargo Czechia» θα είναι η Οστράβα, μια από τις πιο σημαντικές βιομηχανικές περιοχές της χώρας.
Πέρυσι η DB Cargo Czechia είχε ξεκινήσει
πιλοτικά την εκτέλεση δρομολογίου μεταξύ Πολωνίας και Σλοβακίας. Η εταιρεία διαθέτει δικούς της κινητήρες και χρησιμοποιεί φορτάμαξες από το υπάρχον τροχαίο υλικό της DB Cargo.

Όπως εξηγεί ο Hans-Georg Werner, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της DB Cargo, «έχοντας τη δική μας θυγατρική στην Τσεχία θα μπορέσουμε να παρέχουμε ανταγωνιστικές διαδρομές για τη διαμετακόμιση εμπορευμάτων μεταξύ γερμανικών λιμένων και εταιρειών της ΝΑ Ευρώπης».

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου