Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

Άλλη μια απαράδεκτη καταγγελία απο τον εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ

Μιας και δεν έχει τίποτα να πεί ο εκπρόσωπος της,ασκείται στο αγαπημένο του χόμπι,αυτό της εκτόξευσης λάσπης.
Συνεχίζει να εκθέτει και να εκτίθεται (ξέρουμε ακριβώς τι γράφουμε) ο εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ.
Σε χτεσινή του καταγγελία(που βρήκαμε τοιχοκολημένη στο ΜΑΙ) ο συνάδελφος Κλίτσας αναφέρει ότι 

"ευχαριστεί θερμά το ηγετικό κατεστημένο της ΠΕΠΕ που φροντίζει να εκμεταλεύεται τα λεφτά του ΤΑΠΕΛ όπως γουστάρει."

Επειδή μέχρι χτες ο συνάδελφος Κλίτσας απλά μας διασκέδαζε σήμερα θα πούμε το εξής.
Σε θέματα που άπτονται οικονομικής διαχείρισης ΚΑΙ μάλιστα χρημάτων που καταβάλουν απο το υστέρημα τους οι συνάδελφοι , οποιαδήποτε αναφορά για κακοδιαχείριση θα αντιμετωπίζεται με τον πλέον σοβαρό τρόπο.

Μετά απο πρόταση της +ΣυνΕξέλιξης και συζήτηση στο Δ.Σ. έχουν μειωθεί κατά 40% και πλέον τα έξοδα του Σωματείου.

Ο συνάδελφος Κλίτσας θα κληθεί στο επόμενο Δ.Σ. για να εξηγήσει τι ακριβώς εννοεί όταν γράφει ότι το ηγετικό κατεστημένο εκμεταλεύεται (κρατάμε αυτήν την λέξη πολύ σοβαρά)τα λεφτά του ΤΑΠΕΛ.

Αν όμως η κατηγορία που εκτόξευσε είναι άνευ αποδείξεων θα υπάρξουν οι ανάλογες ενέργειες απο μέλη του Δ.Σ. που έχουν θιχτεί απο την εν λόγω καταγγελία. 
Θα πρέπει ο ίδιος καταρχήν να ανασκευάσει δημόσια.

Η συνδικαλιστική κριτική μπορεί να είναι αυτή που ο καθένας ορίζει και οραματίζεται.
Η αναφορά σε διαχείριση οικονομικών όμως και η παραμικρή έκφραση υπόνοιας προς πρόσωπα για κακοδιαχείριση ή εκμετάλλευση χρημάτων είναι κάτι πολύ σοβαρότερο. 
Και μιας και ο παντογνώστης Γιώργος Κλίτσας γνωρίζει πολύ καλά τους Νόμους, θα καταλαβαίνει ακριβώς τι εννοούμε.

Όσον αφορά τα οικονομικά τις επόμενες μέρες θα γίνει ο έλεγχος της χρήσης 2015 και στις τακτικές Γενικές Συνελεύσεις οι συνάδελφοι θα έχουν αναλυτικότατη εικόνα για όλα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 




2 σχόλια:

  1. Καλύτερη πάσα δεν θα μπορούσανε να δώσουνε στον Γενιδούνια για τα οικονομικά και να ανοίξει το θέμα στις συνελεύσεις.Έτσι είναι με λυκοσυμμαχίες,τα λάθη πληρώνονται ακριβά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο επικεφαλης της ΑΣΚΕ καταγγέλει για μια ακομη φορα χωρίς να αναφέρετε σε πραγματικά περιστατικά και απλα υιοθετωντας οτι του ειπαν ή οτι ηθελαν καποιοι να μεταφερθει Είναι γνωστό σε όλους τους συναδέλφους ότι το τελευταίο εξάμηνο έχουν γίνει σημαντικές περικοπές στα έξοδα του Σωματείου και αυτό ίσως να έχει ενοχλήσει σε σχέση με ότι συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν. Δεν ειναι η πρωτη φορα όμως, που ο συναδελφος αυτος αναφερεται και παιρνει θεση σε υποθεσεις στις οποιες δεν θα μπορουσε να εχει προσωπικη αποψη γιατι πολυ απλα δεν είναι παρων στα ΔΣ και απλά αποδεχεται την αποψη εκλεγμενων με αλλες παραταξεις,αποδεχομενος το ρισκο να να εκτεθει ο ιδιος αλλα και να κανει την παραταξη που ο ιδιος εκπροσωπει εργαλειο προπαγανδας στα χερια καποιων τρίτων. όμως η κατηγορία ότι εκμεταλευόμαστε όπως γουστάρουμε τα λεφτά του ΤΑΠΕΛ είναι σοβαρότατη,θίγει πραγματικά υπολείψεις και καλιεργεί την καχυποψία. Περιμένω τις απαραίτητες εξηγήσεις για να διαπιστώσουμε όλοι σε τι αναφέρετε. Αντωνης Κλειδαράς Ταμιας ΠΕΠΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή