Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

Βάζουν συρματοπλέγματα στις γραμμές του ΟΣΕ στην Ειδομένη

Δεν είναι αυτή η λύση όμως....
Μόνο η διάβαση θα είναι ανοιχτή, ενώ το μήκος της περίφραξης θα είναι περίπου 1000 μέτρα
Με συρματόπλεγμα «ντύνονται» και οι σιδηροδρομικές γραμμές στο ύψος της Ειδομένης, από την ουδέτερη ζώνη Ελλάδας - ΠΓΔΜ έως τον σιδηροδρομικό σταθμό του χωριού.

Οπως επιβεβαίωσε ο προϊστάμενος της υπηρεσίας υποστήριξης κυκλοφορίας του ΟΣΕ Μακεδονίας- Θράκης Χρήστος Τούρτας, οι εργασίες ξεκίνησαν ύστερα από σχετικό αίτημα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κιλκίς, προκειμένου να προστατευθούν οι πρόσφυγες που διασχίζουν τις γραμμές και να αποφευχθούν τυχόν ατυχήματα. «Μπαίνει εκατέρωθεν των γραμμών συρματόπλεγμα, ύψους 2 μέτρων και ξεκινάει από τον φράχτη που έχει γίνει στην ουδέτερη ζώνη από πλευράς ΠΓΔΜ, μέχρι πίσω, στον σιδηροδρομικό σταθμό Ειδομένης» ανέφερε ο κ. Τούρτας, προσθέτοντας ότι μόνο η διάβαση θα είναι ανοιχτή, ενώ το μήκος της περίφραξης θα είναι περίπου 1000 μέτρα.

Εν τω μεταξύ, ηρεμία επικρατεί στον καταυλισμό προσωρινής διαμονής, όπου αυτή την ώρα βρίσκονται 280 άτομα και άλλα 50 περιμένουν στο βενζινάδικο, στο Πολύκαστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου