Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση Σ.Σ.Πελοπονήσου για υπερωρίες

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
        Το τελευταίο χρονικό διάστημα ενημερωθήκαμε ότι υπάρχουν συνάδελφοι οι οποίοι «παραπονούνται» πως υπάρχουν διαφορές ως προς την εξόφληση των υπερβάλλουσων ωρών του έτους 2014.

Απευθυνόμενοι σ’ αυτούς τους συναδέλφους, τους ενημερώνουμε ότι στη συνάντηση που είχε το Σωματείο μας με την Διευθύντρια ΔΟΔΑΔ – τέθηκε το παραπάνω ζήτημα – και μας απάντησε ότι όποιος συνάδελφος πιστεύει ότι έχει διαφορές στις ώρες, μπορεί (άμεσα) ν’ αποστείλει γραπτό αίτημα στη ΔΟΔΑΔ ώστε να διευκρινιστεί το ζήτημα.
Μας τόνισε ότι η συγκεκριμένη ενέργεια πρέπει να γίνει προσωπικά και μόνο από τον κάθε συνάδελφο, διότι τα παραπάνω αφορούν προσωπικά δεδομένα.
Επίσης, όσον αφορά την εξόφληση των υπερβάλλουσων ωρών του έτους 2015, μας ενημέρωσε ότι η εξόφλησή τους θα πραγματοποιηθεί τον τρέχον και τον επόμενο μήνα.
Συνάδελφοι, το Σωματείο με όλες του τις δυνάμεις παρακολουθεί όλα τα τεκταινόμενα, παρεμβαίνει όπου χρειάζεται, για να δοθούν άμεσες λύσεις σε ζητήματα που μας αφορούν και φυσικά σας ενημερώνει άμεσα.


ΓΙΑ ΤΟΝ Σ.Σ.ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                  Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

        ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ                          ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου