Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2016

Αρνητική η απόφαση του δικαστηρίου για τους συναδέλφους στην Πάτρα -ενημέρωση

Αρνητική είναι η απόφαση του δικαστηρίου για το αίτημα των συναδέλφων στην Πάτρα που διανυκτερεύουν καθημερινά στο Κιάτο.

Περιμένουμε το σκεπτικό για να δούμε
πως ακριβώς αιτιολογεί ο δικαστής την απόφαση του.

Οι συνάδελφοι είχαν προσφύγει στο δικαστήριο μετά την άρνηση της Διοίκησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να τους καταβάλει τις διανυκτερεύσεις απο το 2011 και μετά.
Το θέμα θα εξεταστεί και απο το Σωματείο.
Θυμίζουμε ότι η απόφαση για την προσφυγή των συναδέλφων στην δικαιοσύνη πάρθηκε το 2014 μετά απο αίτημα των συναδέλφων και στηρίχτηκε ΟΜΟΦΩΝΑ απο όλες τις παρατάξεις.

Προκαλεί αλγεινή εντύπωση που αγγίζει τα όρια της συνδικαλιστικής αλητείας η θέση της ΔΑΚΕ Έλξης που σε γραπτό της κείμενο στο διαδίκτυο κάνει λόγο για βιασύνη ορισμένων!
Συγκεκριμένα αναγράφετε ότι :  "Όσο για την βιασύνη ορισμένων στην υπόθεση που τελικά πήρε αρνητική τροπή θα μιλήσουμε άλλη στιγμή."

Αν οι συνάδελφοι της ΔΑΚΕ έχουν τέτοια άποψη για το θέμα θα πρέπει να εξηγήσουν ΓΙΑΤΙ ψήφισαν το θέμα στο ΔΣ του Σωματείου ενώ δεν πρέπει να ξεχνά κανεί ότι και οι 2 εκλεγμένοι της παράταξης αυτής στην Πάτρα εκείνη την περίοδο ΣΥΜΕΤΕΙΧΑΝ στην αγωγή!

Αν ορισμένοι ψάχνουν εναγωνίως εξιλέωση στα ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ που έκαναν σε βάρος των μηχανοδηγών να γνωρίζουν ότι τα παιχνιδάκια με τέτοιου είδους θέματα είναι όχι επικίνδυνα μόνο,αλλά θα αποκαλύψουν ΠΟΛΛΑ για τον ρόλο και την σχέση με όσους άφηναν την Πάτρα απο το 2011 στο έλεος του γνωστού Διευθυντή.
Το στέκι της έλξης είναι έτοιμο να μιλήσει για όλα.
Και αν μιλάμε για δικαστικές αποφάσεις και κινήσεις,έχουμε να πούμε ΠΟΛΛΑ.



  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου