Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Καινοτομία στο ΜΑΙ (επιτέλους),Ιατρικές εξετάσεις

Με πρωτοβουλία του επικεφαλής του μηχανοστασίου και για πρώτη φορά θα αποστέλλεται ηλεκτρονικά σε όσους δηλώσουν το email τους στην γραμματεία ο εβδομαδιαίος προγραμματισμός εργασίας.
Επίσης μετά τα όσα συζητήθηκαν στην Τοπική Γραμματεία θα
αναρτώνται τα στοιχεία με τις δευτερεύουσες  κάθε μήνα στον Πίνακα Ανακοινώσεων.
Θυμίζουμε ότι σε άλλους όμορους επαγγελματικούς κλάδους το πρόγραμμα εργασίας (μηνιαίο - ετήσιο) αποστέλλεται ηλεκτρονικά στους εργαζόμενους εδώ και χρόνια.

Το στέκι της έλξης χαιρετίζει την πρωτοβουλία αυτή και ελπίζει κάποια στιγμή να καταφέρουμε να έχουμε μηνιαίο προγραμματισμό εργασίας με εναλλαγή βαρδιών (πρωί -απόγευμα - βράδυ).
Καιρός να πάνε τα πράγματα ΜΠΡΟΣΤΑ.

Επίσης ειδοποιήθηκαν όσοι συνάδελφοι δεν έχουν περάσει ιατρικές εξετάσεις ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα καλύψει - όπως έγινε για ΠΡΩΤΗ φορά φέτος- και σε άλλα μηχανοστάσια το κόστος τους.
Η ανάγκη για τις ιατρικές εξετάσεις προκύπτει απο τους ελέγχους της Ρ.Α.Σ. 

Το στέκι της έλξης - To blog των μηχανοδηγών 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου