Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016

H ΠΟΣ ζητά να πληρωθεί το ευθύνης σε όσους εκτελούν χρέη με προφορική εντολή στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η Ομοσπονδία δηλώνει πως θα προσφύγει στα δικαστήρια αν δεν υλοποιηθεί το αίτημα της.
Κύριε Σύμβουλε,
Όπως  γνωρίζετε, σύμφωνα με το άρθρο 16 του ν. 4354/2015, το επίδομα θέσης ευθύνης καταβάλλεται, σε περίπτωση προσωρινής απουσίας του δικαιούχου ή κένωσης της θέσης προϊσταμένου οργανικής μονάδας, στον υπάλληλο που ασκεί νόμιμα
χρέη αναπληρωτή και στον νόμιμο αναπληρωτή του οικείου προϊσταμένου αντίστοιχα.
Ωστόσο, εσείς αναιτιολόγητα και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας, δεν καταβάλετε το εν λόγω επίδομα σε πληθώρα εργαζομένων, οι οποίοι είτε έχουν τοποθετηθεί ως νόμιμοι αναπληρωτές είτε ασκούν εν τοις πράγμασι τα καθήκοντα των δικαιούχων αυτού, οι οποίοι απουσιάζουν ή η θέση τους έχει κενωθεί κατά παράβαση της ρητής διάταξης του νόμου, παρά το ότι τα ανωτέρω ισχύουν από το προηγούμενο νομικό καθεστώς του ν.4024.
Για τους λόγους αυτούς σας καλούμε, όπως προβείτε άμεσα στην καταβολή του επιδόματος θέσης ευθύνης στους αναπληρωτές των δικαιούχων αυτού και δη από τον χρόνο που ασκούν τα καθήκοντα αυτά, άλλως σας δηλώνουμε, ότι θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια για την αποκατάσταση των συναδέλφων μας.




      Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ                      ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΠΟΥΡΛΙΑΚΑΣ

Η επιστολή στάλθηκε προς τον κ. Τσαμπαρλή

1 σχόλιο:

  1. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει ούτε Διεθυντές και αυτοί θέλουν αναπληρωτές!Όλοι καταλαβαίνουν ότι θέλουν να τακτοποιήσουν τα παιδιά τους μέσω της πλαγίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή