Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου 2016

Μετάθεση για τον Μάρτιο των δεσμευτικών προσφορών για την ΕΕΣΣΤΥ

Eίναι πλέον βέβαιο ότι το ενδιαφέρον υπάρχει μόνο αν πουληθούν και οι 2 εταιρείες.
Για τα μέσα Μαρτίου, αντί στις 17 Φεβρουαρίου, φαίνεται ότι
μετατίθενται οι δεσμευτικές προσφορές για την ΕΕΣΣΤΥ.

Για την ΕΕΣΣΤΥ, δικαίωμα κατάθεσης δεσμευτικής προσφοράς έχουν η γαλλική Alstom (σε κοινοπραξία με τον όμιλο Κοπελούζου), η γερμανική Siemens και η ρωσική RZD.

Αντίστοιχα, για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, στις 21 Μαρτίου, ορίστηκε η εκδήλωση αρχικού ενδιαφέροντος και στις 26 Απριλίου οι δεσμευτικές προσφορές.

1 σχόλιο:

  1. Μα εννοείται ότι πρέπει να πουληθούν με τη μια και οι δύο εταιρείες. Αν πουληθεί μόνο η ΕΕΣΣΤΥ και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ όχι και κλείσει, όπως απειλούν τα λυκόρνεα, ποιον θα έχει πελάτη; Τη ΣΤΑΣΥ όπως ονειρεύονταν κάποτε; Η τα αστικά λεωφορεία της ΟΣΥ; Εκτός κι αν αναλάβει τα λαστιχοφόρα τραινάκια ξενάγησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή