Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου 2016

O Μακαρθισμός του συναδέλφου Κλίτσα !

Τα όρια της παράνοιας πλέον ξεπερνά η εμμονή του συναδέλφου Κλίτσα με το στέκι της έλξης αλλά και η εμμονή του με την παράταξη του Δικτύου Σιδηροδρομικών και της +ΣυνΕξέλιξης!

Ο συνάδελφος Κλίτσας τριγυρνάει σήμερα στους χώρους εργασίας και εγκαλεί το blog μας επειδή
θεωρεί ότι δικαιώθηκε - ο ίδιος και το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών, όπως επικαλείται - μετά τα όσα είπε ο εκπρόσωπος του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους!

Με λίγα λόγια ο συνάδελφος Κλίτσας και το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών ΔΕΧΟΝΤΑΙ την άποψη αυτή ως ορθή και κατηγορούν εμάς επειδή δημοσιεύσαμε την άποψη του Δικηγορικού Γραφείου που έχει κερδίσει τις δίκες του 25%!
Μάλιστα λένε ότι είχαν προϊδεάσει τους σιδηροδρομικούς όταν ΔΗΜΟΣΙΑ λέγανε τα όσα λέγανε! 
Παραδέχονται δηλαδή ΔΗΜΟΣΙΑ ότι λέγανε απο πριν ότι με την ερμηνευτική χάνεται το 25% και αυτό την ίδια ώρα ο εκπρόσωπος του ΠΑΜΕ υπέγραφε επιστολή της ΠΟΣ που το ζητούσε πίσω βάση της ερμηνευτικής!

Τέτοια παράκρουση κ υποκρισία  δεν έχουμε ξανασυναντήσει ΠΟΤΕ!

Είναι προφανές ότι ο συνάδελφος Κλίτσας εύχεται καθημερινά να βγαίνουν τύποι σαν αυτοί του ΓΛΚ και να ερμηνεύουν κατά το δοκούν και σε βάρος των εργαζομένων τους Νόμους για να δικαιώνεται ο ίδιος, όπως τουλάχιστο θεωρεί!.

Όμως, όπως τυφλωμένος είναι , δεν διάβασε τι ακριβώς γράψαμε.

Γράψαμε ότι για την ερμηνεία του άρθρου 31  το Γενικό Λογιστήριο είπε στους εκπροσώπους μας ότι θα εκδοθεί ΝΕΑ εγκύκλιος καθώς η προηγούμενη δημιουργούσε αντιφάσεις (και έδινε προφανώς το πλεονέκτημα στους εργαζόμενους).

Με λίγα λόγια το στέκι της έλξης προβάλει την άποψη των εργαζομένων και ο συνάδελφος Κλίτσας και το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών, προβάλουν τις απόψεις του εκπροσώπου του Γενικού Λογιστηρίου για να βγουν και να πουν ότι δικαιωθήκαν! Τις απόψεις των αφεντικών!
Προϊδέαζαν μάλιστα για αυτές! 

Εμείς τι να πούμε.
Απλά γράφουμε τι σημαίνει Μακαρθισμός : 

Ως Μακαρθισμός έχει καθιερωθεί, ιδιαίτερα στις Η.Π.Α., η πολιτικά κατευθυνόμενη δραστηριότητα - μέθοδος που αφορά τη μαζική απαγγελία κατηγοριών για ανυπακοή, προδοσία χωρίς να συνοδεύεται όμως από ουσιαστικά αποδεικτικά στοιχεία.
Με την επίμονη έρευνα για εξακρίβωση κομμουνιστικών επιρροών, που είχε αναλάβει ο Αμερικανός γερουσιαστής Τζόζεφ Μακάρθυ, ο όρος Μακαρθισμός απέκτησε μια πιο ευρεία έννοια, περιγράφοντας την ιδιαίτερη επιμονή ανάλογων εξονυχιστικών ερευνών. Ο όρος χρησιμοποιείται επίσης για να περιγράψει ανυπόστατες και άδικες κατηγορίες, όπως και δημαγωγικές τακτικές επιθέσεων, δίνοντας έμφαση σε πολιτικά και εθνικά κριτήρια.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου