Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2013

Η πιστοποίηση των ειδικοτήτων στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το στέκι της έλξης δημοσιεύει εν όψει της διαδικασίας της πιστοποίησης τον τελικό πίνακα με την καταγραφή όλων των ειδικοτήτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. 
Πρόκειται για 2 σελίδες (η 1η αριστερά - κλικ για μεγέθυνση ) και οι ειδικότητα χωρίζονται σε 2 κατηγορίες , Τ όπου τεχνικό προσωπικό , και Δ όπου Διοικητικό Προσωπικό.

Αυτό που μπορεί να διαπιστώσει κανείς είναι ότι το προσωπικό κίνησης αλλά και όσοι απασχολούνται σταεμπορεύματα έχουν χαρακτηριστεί σαν τεχνικό προσωπικό , όπως επίσης και οι εργαζόμενοι στην Διεύθυνση Ασφάλειας και στο Τμήμα Διαχείρισης Ποιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου