Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Καταγράφονται και αν ναι , απο ποιους οι συνομιλίες στην κυκλοφορία ΄;

Ένα θέμα που αφορά και τον κλάδο μας , αναδεικνύει η ΠΕΣΟΣΕ το Σωματείο των σταθμαρχών. Μοιραίες οι συγκρίσεις με την ΠΕΠΕ που συνεδρίαζε μια ώρα για να αποφασίσει το αυτονόητο ,  αν θα στείλει εξώδικο για την διάσπαση στα εμπορικά .....
Ολόκληρη η  επιστολή προς τον Διευθυντή Κυκλοφορίας κ. Χρυσάγη
Κύριε Διευθυντά >
Με γνώμονα την προστασία των μελών μας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε από ποια Υπηρεσία, με ποιά  κανονιστική και ασφαλιστική   διαδικασία  και από ποιες
πηγές αντλούνται  και  συλλέγονται στοιχεία, στις περιπτώσεις  που  κατά τον νόμο και κανονισμό  απαιτείται , ώστε να διασφαλιστεί και να αποσαφηνιστεί  η ορθή και ασφαλής λειτουργία συστημάτων και ενεργειών.

Επίσης,  εάν  επί  της χρήσεως    ραδιοτηλεφωνικού  και  τηλεπικοινωνιακού δικτύου του ΟΣΕ   από το εξουσιοδοτημένο προσωπικό και δη τους Σταθμάρχες κυκλοφορίας, γίνεται καταγραφή  και επεξεργασία  των διατυπώσεων.


Ο Πρόεδρος                        Ο Γεν. Γραμματέας 

Τσούλος Δημήτρης                   Μπούρας Ανδρέας


Δικό μας σχόλιο 
Οι σταθμάρχες δείχνουν τον δρόμο και οι συγκρίσεις με την λειτουργία της ΠΕΠΕ είναι τουλάχιστο μοιραίες , αν αναλογιστεί ότι το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου μας , συζητούσε επί 1 ώρα το αν θα στείλει εξώδικο για την διάσπαση στα εμπορικά ....
Και κατέληξε να αποφασίσει να στείλει ένα εξώδικο για όλα τα θέματα για να μην πάρουμε απάντηση ποτέ μάλλον και για τίποτα .

1 σχόλιο:

  1. Εμπλεκόμενος σε συμβάν όταν ζήτησε να γίνει έλεγχος της καταγραφής βρήκε μπροστά του τοίχο.Και όταν μετά από μέρες βρήκε τρόπο να ακούσει την εγγραφή αυτή ήταν σβησμένη απότο σημείο λίγο πρίν το συμβαν μέχρι λίγο μετά το συμβάν.Και ο νοών νοείτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή