Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2013

Καταργήσεις δρομολογίων τις ημέρες των εορτών - Σύντομα ηλεκτροκίνηση στο Οινόη - Χαλκίδα

Σε καταργήσεις ζεύγους αρτηριακών τρένων (52-56 , 53-57 )θα προχωρήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ τις ημέρες των εορτών (Ανήμερα Χριστουγέννων - Πρωτοχρονιά ) , ενώ το επόμενο διάστημα θα δρομολογηθεί desiro μεταξύ Οινόης - Χαλκίδας , αφού η εταιρεία πιέζει προς αυτήν την κατεύθυνση.
Οι μετεπιβιβάσεις θα γίνονται μεταξύ 2ης και 3ης γραμμής στην Οινόη.

Ερωτηματικό πλέον αποτελεί το πως θα συνδυαστεί η μετεπιβίβαση , αφού
καθημερινά μεταξύ Οινόης - Αυλώνα υπάρχει μονοδρόμηση λόγω των εργασιών στην υποδομή της ηλεκτροκίνησης ( αλλά και της αλλαγής σιδηροτροχιών στις καμπύλες της γραμμής ) και παρατηρούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγια.

Το απόγευμα όπως υποσχεθήκαμε θα αναφερθούμε στο <<νέο >> εμπορικό τρένο αλλά και στην διαρκώς αυξανόμενη πίεση για οριστική κατάργηση αρτηριακών τρένων απο συγκεκριμένα στελέχη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Τις ημέρες των εορτών εννοείται ότι θα ισχύσει και το πρόγραμμα περικοπής δρομολογίων που εφαρμόζεται 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου