Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου 2013

Προκηρύχτηκαν οι θέσεις ευθύνης στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ΔΙΚΑΜ, ΔΙΠΕΚΑΜ, ΔΙΤΡΥ)

Όπως είχε γράψει το στέκι της έλξης , για την έγκυρη και κυρίως έγκαιρη ενημέρωση  των μηχανοδηγών , την προηγούμενη Τρίτη 24 Δεκεμβρίου , προκηρύχτηκαν οι θέσεις στις Διευθύνσεις Τροχαίου Υλικού και ΔΙΚΑΜ .

Τις επόμενες μέρες θα βρίσκεται στα μηχανοστάσια όλο το πακέτο των θέσεων , με το προσοντολόγιο , προκειμένου όσοι μηχανοδηγοί επιθυμούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Οι αιτήσεις , όπως πρώτοι γράψαμε , θα είναι μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 14.00 .

Διαβάστε εδώ και εδώ ποιες θέσεις προκηρύσονται και ποια προσόντα απαιτούνται , όπως είχαμε γράψει πριν 10 μέρες .

2 σχόλια:

  1. ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ! ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !
    ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ!
    ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΤΕΚΙ ! ΔΕΝ , ΔΕΝ , ΔΕΝ , ΔΕΝ
    ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ

    - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία
    - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία
    - Σε ποιες περιοχές αναμένεται να χιονίσει
    Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός στη χώρα από τις πρώτες ώρες της Παρασκευής και από τα βορειοδυτικά με κύρια χαρακτηριστικά τις ισχυρές βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα συνοδεύονται από ενισχυμένους νοτιοανατολικούς ανέμους 6 - 8 μποφόρ.

    Πιο αναλυτικά:

    Αύριο Παρασκευή προβλέπονται βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές αρχικά στα δυτικά και βαθμιαία και σε όλες τις υπόλοιπες περιοχές. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά της δυτικής ηπειρωτικής χώρας - πάνω από τα 1200μ υψόμετρο. Ενισχυμένοι νοτιοανατολικοί άνεμοι με ένταση 6-8 μποφόρ θα πνέουν κυρίως στα ανατολικά και νοτιά πελάγη.

    Μεθαύριο Σάββατο, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα εκδηλώνονται κατά τόπους στην ανατολική και νότια χώρα και κυρίως στις Κυκλάδες, την Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Βαθμιαία όμως τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και τις απογευματινές ώρες θα επηρεάζουν μόνο τις νοτιοανατολικές περιοχές.

    ΟΠΩΣ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ ...ΤΟΝ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕ (ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΕ )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. την πρωτοχρονια τι καιρο θα κανει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή