Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Στον ΔΙΚΑΜ ,Πρόεδρος και Γραμματέας της ΠΕΠΕ

*Απο τον Γενιδούνια Κώστα 
Οι πληροφορίες  λένε ότι οι φωνές ακούστηκαν μέχρι τους διαδρόμους χτες στην Καρόλου στο γραφείο του κυρίου Ρετσινά  !
Η διαφωνία αφορούσε προφανώς την μη χορήγηση της δωροεπιταγής των 200 Ευρώ στους μηχανοδηγούς  την μη υπογραφή συλλογικής Σύμβασης Εργασίας αλλά και όλα τα εκκρεμή ζητήματα του κλάδου.
Ιδανικό θα ήταν φυσικά  το σενάριο που περιγράφω   , αλλά όπως ξέρουμε  όλοι προαγωγές έρχονται και έτσι Πρόεδρος και Γραμματέας της ΠΕΠΕ κάνανε την καθιερωμένη βόλτα για τις ευχές . Μάλιστα τώρα τις λένε και παρέα !
Συνεχίζοντας τις κρυφές συναντήσεις των τελευταίων μηνών.

2 σχόλια:

  1. Προφανώς πήγανε για τους δώσει χέρι με χέρι την προκήρυξη των θέσεων ο Χρηστάρας .
    Και χάρη στο στέκι , αναγκάστηκαν επιτέλους να την κυκλοφορήσουν. Γιατί δυστυχώς για όλο το σύστημα ΠΑΣΚ και ΔΑΚΕ , το 31 Δεκεμβρίου για την υποβολή αίτησης έγινε 8 Ιανουαρίου.
    Είπαμε θα παρακολουθούμε στενά την κάθε τους κίνηση .
    Αρκετά έχουμε ανεχτεί τα παιχνιδάκια τους στην πλάτη μας .

    ΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα μου επιτρέψεται να κάνω ένα επίκαιρο σχόλιο, ως προς το πρόσωπο του κυρίως Διαχειριστή του Blog ΤΟ ΣΤΕΚΙ ΤΩΝ ΜΗΧΑΝΟΔΗΓΩΝ. Κάτι στο οποίο δεν αναφέρθηκε κανείς, κάτι που όλους εμάς τους Μηχανοδηγούς μας ένοιζε τέτοιες μέρες. Αναφέρομαι στον κ. Γενιδούνια Κώστα που είναι και Αντιπρόεδρος Π.Ε.Π.Ε που με προσωπικές του ενέργειες, μιας και το σύνολο του σωματείου σφύριζε αδιάφορα, μετά από αρκετά χρόνια μάθαμε για επτά συνεχόμενες μέρες τι θα δουλεύουμε, και κυρίως γιορτινές μέρες, μιας και τα τελευταία χρόνια κάτι τέτοιες μέρες αναρτούσαν ένα φύλλο Α4 και έγραφε, ΜΕΡΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΜΕΡΕΣ ΠΑΣΧΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Πιστεύω όλοι να το θυμάστε αυτό? Ένα μεγάλο μπράβο στον άνθρωπο που πίστεψε και έκανε πράξη αυτό που υποσχέθηκε. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον προιστάμενο και μηχανοστασιάρχη του φύλλου υπηρεσίας Γ.Μ. του Μ.Α.Ι. που προσπαθεί και το δείχνει με την κατανομή των υπηρεσιών, όσο μπορεί παρόλες τις παρεμβάσεις που δέχεται. Επίσης ένα μεγάλο μπράβο στον προιστάμενο και μηχανοστασιάρχη του φύλλου υπηρεσίας για το κύκλωμα της Πάτρας Κ.Δ. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους τους μηχανοδηγούς και μηχανοστασιάρχες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή