Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ για το συμβάν στον Ασωπό

Η Π.Ο.Σ. εκφράζει δημόσια τη συμπαράσταση και τη στήριξή της στους επιβάτες της αμαξοστοιχίας που λόγω εξωγενών αιτιών (κοπάδι αγελάδων) εκτροχιάστηκε χθες (10/12/2013) στην περιοχή του ΑΣΩΠΟΥ χωρίς ευτυχώς να υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί στους 130 επιβάτες.
Οι Σιδηροδρομικοί με ψυχραιμία και επαγγελματισμό, προστάτεψαν τους επιβάτες οδηγώντας τους με ασφάλεια σε άλλη αμαξοστοιχία.

Καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για έναν ασφαλή και ποιοτικό σιδηρόδρομο ενάντια στις πολιτικές που εφαρμόζονται και απαξιώνουν καθημερινά τις υποδομές της χώρας. Παρά το ότι οι κυβερνητικές πολιτικές έχουν καταφέρει να εκδιώξουν το 50% του προσωπικού και να μειώσουν 60% το εισόδημά μας, δεν έχουν καταφέρει να κάμψουν την αγάπη μας για το σιδηρόδρομο και τους επιβάτες. Για μας οι επιβάτες είναι άνθρωποι και δεν αποτελούν μονάδες ούτε οικονομικούς δείκτες, στο βωμό του κέρδους.

Πάγια θέση μας η λειτουργία ενός δημόσιου - ενιαίου σιδηρόδρομου με επαγγελματίες σιδηροδρομικούς, γιατί μόνο αυτοί μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών και τη διασφάλιση της ασφαλούς λειτουργίας του.

Καλούμε όλους εσάς, τους χρήστες του τρένου να στηρίξετε τον αγώνα μας, γιατί είναι και δικός σας αγώνας.

ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΜΑΖΙ.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.
         

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου