Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου 2013

Προς προκήρυξη θέσεων ευθύνης στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Το στέκι έχει την πληροφόρηση ότι τις επόμενες μέρες , θα προκηρυχτούν οι θέσεις ευθύνης στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.
Καλούμε τον κύριο Ζηλιασκόπουλο δημόσια , να μην κάνει το λάθος και δώσει καταληκτική ημερομηνία υποβολής αίτησης την 31η Δεκεμβρίου όπως επιθυμούν κάποιοι πονηροί ,  προκειμένου να μην προλάβει να ενημερωθεί το σύνολο του προσωπικού (μεσολαβούν άδειες εορτών ) και για  να επικρατήσουν οι παραγοντισμοί όπως έγινε και με την διαδικασία του ΕΟΠΠΕΠ για τους εξεταστές μηχανοδηγών .
Επίσης προτείνουμε ΔΗΜΟΣΙΑ στην Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να
αποστείλει στα ενημερωτικά blog το σύνολο των θέσεων αλλά και τα προσόντα που απαιτούνται για να ενημερωθούν όλοι οι συνάδελφοι έγκαιρα.




Θα ενημερώσουμε αύριο για περισσότερα και εννοείται ότι θα παρακολουθήσουμε και την διαδικασία από πολύ κοντινή απόσταση......
Δυστυχώς για πολλούς.

1 σχόλιο: