Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Θανάση Λεβέντη εκπροσώπου εργαζομένων ΟΣΕ

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, 
Με την ολοκλήρωση των εκλογικών διαδικασιών για την ανάδειξη εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ του ΟΣΕ, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την συμμετοχή σας.
Ανεξάρτητα από την ψήφο προτίμησης, καταδείξατε τη σπουδαιότητα του συμμετοχικού θεσμού, αλλά και την αναγκαιότητα της παρουσίας εκπροσώπου μας στο Δ.Σ. του Οργανισμού, ιδιαίτερα την περίοδο αυτή που
όλοι βιώνουμε πρωτόγνωρες καταστάσεις σε κοινωνικό, εργασιακό και οικονομικό επίπεδο.  

Από την πλευρά μου, σε συνεργασία με το οργανωμένο συνδικαλιστικό  κίνημα, θα κάνω ό,τι είναι δυνατό για να ακούγεται η γνώμη των εργαζομένων και να φανώ αντάξιος όχι μόνο της εμπιστοσύνης που δείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και του θεσμού της εκπροσώπησης.

Συνεχίζουμε να δίνουμε συλλογικά αγώνες για την ανατροπή των πολιτικών που συρρικνώνουν  το σιδηρόδρομο, που μείωσαν δραματικά τις θέσεις εργασίας, που ιδιωτικοποιούν δραστηριότητές του, που καταργούν εργασιακά δικαιώματα, Σ.Σ.Ε. και μειώνουν  το εισόδημά μας. 

Παλεύουμε για Ενιαίο, Δημόσιο, Σύγχρονο, Ποιοτικό, Ασφαλή και με κοινωνικά χαρακτηριστικά σιδηρόδρομο που θα τον υπηρετούν επαγγελματίες σιδηροδρομικοί με εργασιακά δικαιώματα και θα εξυπηρετεί τις ανάγκες της κοινωνίας.
Ιδιαίτερα τώρα, είναι απαίτηση η Διοίκηση του ΟΣΕ και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών & Δικτύων να εμπιστευθούν το  εναπομείναν ανθρώπινο δυναμικό, το οποίο διαθέτει υψηλή επιστημονική επάρκεια, τεχνογνωσία και σιδηροδρομική  εμπειρία, κρατά σήμερα ανοικτό το σιδηρόδρομο και μπορεί να εγγυηθεί την προοπτική του.
Σ΄ αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς.
Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω όλους τους συνυποψήφιούς  στις εκλογές για την συμβολή τους στην ανάδειξη του συμμετοχικού θεσμού και των προβλημάτων του ΟΣΕ.

Εύχομαι για τις εορτές
Χρόνια πολλά με δύναμη και αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον
Καλή χρονιά με υγεία σε εσάς και τις οικογένειές σας
Ασφαλή ταξίδια στο σιδηρόδρομο.

        Λεβέντης Αθανάσιος
Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο ΔΣ ΟΣΕ
athleven@otenet.gr                                                                             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου