Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Ξανά ηλεκτροκίνηση στους σταθμούς Αυλώνα, Οινόη, Χαλκίδα, Τανάγρα

Όπως είχαμε γράψει , η ηλεκτροκίνηση μεταξύ Αθηνών - Οινόης , προβλέπεται να δοθεί εντός του 2014 . Τα συνεργεία δουλεύουν καθημερινά .
Η ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε. ανακοινώνει ότι, από Παρασκευή 13/12/2013 και ώρα 17:00, οι πάγιες εγκαταστάσεις της ηλεκτροκίνησης του τμήματος γραμμής από τον Σ.Σ. Αυλώνα έως και τον Σ.Σ. Οινόης και από τον Σ.Σ. Οινόης έως και τον Σ.Σ. Τανάγρας επανενεργοποιούνται. Η τάση λειτουργίας της ηλεκτροκίνησης είναι
25.000 V AC - 50 Hz.

Κάθε προσέγγιση στην ηλεκτροκινούμενη γραμμή και στις πάγιες εγκαταστάσεις αυτής, καθώς και η αφαίρεση εξαρτημάτων από τους πυλώνες στήριξης της εναέριας γραμμής (Γραμμή Επαφής) είναι «άκρως επικίνδυνη για τη ζωή».

Ιδιαίτερα κινδυνεύουν όσοι ανεβαίνουν στις οροφές των οχημάτων των αμαξοστοιχιών, ρίπτουν αντικείμενα, νερό ή άλλα υγρά επί της γραμμής επαφής, διέρχονται από τις ισόπεδες διαβάσεις (ΙΑ), με οχήματα ή φορτία επί των οχημάτων μεγαλύτερου ύψους των 4,5μ ή ύψους μεγαλύτερου από το αναγραφόμενο στις οδικές πινακίδες σημάνσεως των ειδικών κατασκευών περιορισμού του ανώτατου οδικού περιτυπώματος διελεύσεως (Θύρες Περιτυπώματος) και όσοι προκαλούν από αμέλεια, θραύση μονωτήρων ή κόψιμο αγωγών με κυνηγετικά όπλα ή με άλλο τρόπο.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι οικισμών, δήμων, επαρχιών των Νομαρχιών Αττικής, Βοιωτίας και Ευβοίας που γειτνιάζουν με το ηλεκτροκινούμενο τμήμα Γραμμής Σ.Σ. Αυλώνα - Σ.Σ. Οινόης και Σ.Σ. Οινόης - Σ.Σ. Τανάγρα να γνωστοποιούν αμέσως κάθε ανωμαλία που παρατηρούν ή βλάβη του εξοπλισμού ηλεκτροκίνησης στα Αστυνομικά Τμήματα, σε άλλες Αρχές ή στις υπηρεσίες του ΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου