Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2013

Ενημέρωση απο ΤΑΝΠΣΕΥ για δικαστικές αποφάσεις

Αναφορικά με την υπ' αρ. 4629/2013 απόφαση του Εφετείου Αθηνών (ακατάστατο ωράριο )σας ενημερώνουμε τα εξής:


1. Η απόφαση βρίσκεται στο στάδιο της καθαρογραφής στη γραμματεία του Εφετείου Αθηνών και αναμένεται λίαν συντόμως η ολοκλήρωση της.



2. Αμέσως μετά την παραλαβή της καθαρογραφείσας απόφασης θα ακολουθήσει

νόμιμη επίδοση αυτής στην αντίδικο ΟΣΕ ΑΕ. Σημειωτέον ότι μετά την επίδοση η αντίδικος έχει προθεσμία 30 ημερών για να ασκήσει το ένδικο μέσο της αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου. Η άσκηση τυχόν αναίρεσης δεν κωλύει καταρχάς την εκτέλεση της τελεσίδικης απόφασης σε βάρος της ΟΣΕ ΑΕ πλην όμως είναι δυνατόν η αντίδικος να αιτηθεί ταυτόχρονα αναστολή της εκτέλεσης της απόφασης.Σε κάθε περίπτωση η άσκηση αναίρεσης και αντίστοιχης αίτησης αναστολής αποτελεί δικαίωμα της ΟΣΕ ΑΕ και όχι υποχρέωση εφόσον δεν δύνανται να στοιχειοθετηθούν βάσιμα επιχειρήματα απο την πλευρά της.


3. Σε τελευταία προφορική επικοινωνία με τη δικηγόρο της ΟΣΕ κ. Πελεκούδα προέκυψε η ενημέρωση ότι λόγω της σπουδαιότητας της εν λόγω απόφασης, διότι το σύνολο του ποσού για επιικασθείσα ηθική βλάβη είναι πρωτόγνωρο για τα χρονικά της εταιρίας, ο φάκελος ήδη έχει διαβιβασθεί σ' ανώτερο νομικό κλιμάκιο ώστε να διερευνηθεί η δυνατότητα άσκησης αναίρεσης ενώπιον του Αρείου Πάγου.

ΤΑΝΠΣΕΥ  18-12-2013


*Ευχαριστούμε τον συνάδελφο Πομάκη για την αποστολή του θέματος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου