Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 11 Δεκεμβρίου 2013

Στον Εισαγγελέα ο ιδιοκτήτης των αγελάδων που "βοσκούσαν" στις γραμμές του τρένου - Πότε θα ανοίξει η γραμμή του ΟΣΕ

Απο το lamiareport.gr 
Κομμένη στα δυο σιδηροδρομικώς παραμένει η χώρα...
Στον Εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 77χρονος κτηνοτρόφος, ιδιοκτήτης των δυο αγελάδων, που παρέσυρε χθες η αμαξοστοιχία στο ύψος της γέφυρα του Ασωπού.
<< Ο Θεός και ο μηχανοδηγός βοήθησαν και σταμάτησε το τρένο λίγο πριν τη γέφυρα. Αν έφευγε κάτω στη χαράδρα η μηχανή θα έπαιρνε μαζί της και τα άλλα βαγόνια...>>, έλεγε χθες ένας από τους
152 επιβάτες της αμαξοστοιχίας που εκτελούσε το δρομολόγια Θεσσαλονίκη Αθήνα.

Όπως βλέπετε στη πάνω φωτογραφία, αλλά μπορείτε να δείτε και στα πρώτα πλάνα του βίντεο που ακολουθεί, το τρένο εκτροχιάστηκε μόλις ελάχιστα μέτρα από τη σιδερένια γέφυρα του Ασωπού.

Συνέλαβαν τον κτηνοτρόφο

Ο 77χρονος κτηνοτρόφος από την Παύλιανη, ο οποίος διαμένει στο Κόμμα Λαμίας και έχει κοπάδι με αγελάδες ελευθέρας βοσκής, συνελλήφθη χθες το μεσημέρι από την αστυνομία και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα με την κατηγορία της πρόκλησης ατυχήματος και την πρόκλησης σωματικής βλάβης από αμέλεια.

Εν τω μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι και στον δρόμο του Μπράλου έχουν γίνει πολλά τροχαία ατυχήματα, τα οποία έχουν προκαλέσει "αδέσποτες" αγελάδες, οι οποίες κινούνται στην ευρύτερη περιοχή από Ελευθεροχώρι μέχρι Παύλιανη, ακόμη και έως το Δέλφινο και τα Δυο Βουνά.

Κομμένη στα δυο σιδηροδρομικά η Ελλάδα
Τα συνεργεία του ΟΣΕ δουλεύουν από χθες πυρετωδώς, ωστόσο τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα, αφού η ανάσυρση της εκτροχιασμένης μηχανής χρειάζεται ειδικό γερανό και το σημείο είναι πολύ δύσκολο. 

Οι υπεύθυνοι του ΟΣΕ κοιτάζουν πρώτα να αποκαταστήσουν τις ζημιές στις ράγες και στο πρώτο βαγόνι, ώστε να δώσουν το δίκτυο στη κυκλοφορία και αργότερα να δουν τι θα κάνουν με την ανάσυρση της μηχανής.

<< Το καλό σενάριο είναι να ολοκληρωθούν σήμερα οι εργασίες και να δώσουμε αύριο τις γραμμές στη κυκλοφορία, αλλά μπορεί να υπάρξει και άλλη καθυστέρηση γιατί το κομμάτι αυτό είναι πολύ δύσκολο...>>, είπε στο LamiaReport τεχνικός του ΟΣΕ

Μέχρι να αποκατασταθεί η συγκοινωνία οι επιβάτες που ταξιδεύουν με το τρένο, μεταφέρονται με λεωφορεία από το Λειανοκλάδι στο σταθμό της Τιθορέας και αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου