Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

ΔΙΚΑΜ στείλε μια απολογία , δεν κλείσανε την πόρτα βγαίνοντας οι μηχανοδηγοί !

κύριε ΔΙΚΑΜ στείλε μια απολογία ,
δεν κλείσανε την πόρτα βγαίνοντας!
Βλέπουμε την επιστολή της ΔΙΠΕΚΑΜ και σκεφτόμαστε ....
4 μέρες μετά το σοβαρό ατύχημα στον Ασωπό κανείς απο την επίσημη Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ (ούτε καν ο επικεφαλής του μηχανοστασίου που εργάζονται  - επιδεικνύοντας πρωτοφανή ανευθυνότητα ) , δεν έχει επικοινωνήσει με τους 2 μηχανοδηγούς της αμαξοστοιχίας 53 , για να μάθουν  έστω

και το ποιο απλό ,αν είναι καλά στην υγεία τους .


Δεν υπάρχει   μεγαλύτερη απόδειξη απο αυτήν για την προχειρότητα , την ανευθυνότητα και την αδιαφορία των στελεχών  που διοικούν την εκμετάλλευση  της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και φέρονται στους μηχανοδηγούς , στο πλέον ευαίσθητο κομμάτι του προσωπικού με τρόπο μπακαλίστικο τουλάχιστο . 

Και δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο συμβαίνει.

 Το στέκι της έλξης θα αναφερθεί τις επόμενες μέρες σε πρόσωπα και πράγματα.

Γιατί προχτές οι επαγγελματίες σιδηροδρομικοί με τις ενέργειες και την ψυχραιμία τους ,  σώσανε εκτός απο 120 ανθρώπινες ζωές και πολλές καριέρες που χτιστήκανε την τελευταία τριετία πάνω σε επικίνδυνες τουλάχιστο αποφάσεις.

Και απο ότι φαίνεται κάποιοι δεν πήρανε το μήνυμα και συνεχίζουν στον ίδιο ρυθμό .


2 σχόλια:

  1. πλακα πλακα,επρεπε να σας στολισει με μια απολογιουλα,λαδι την βγαλατε,αντε παλι,ειδατε ποσο μας αγαπαει ο προισταμενος μας,στα πουπουλα μας εχει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πεδη συσπειρωμενου ελατηριου εφαρμοσατε πριν βγειτε απο την Δ/Η?

    ΑπάντησηΔιαγραφή