Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

Υπογραφές λείπουν μόνο για την άρση του περιορισμού ταχύτητας

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε και επειδή πολλοί αναγνώστες μας ρώτησαν , για την άρση του περιορισμού ταχύτητας (140 χλμ) μεταξύ Δομοκού - Θεσσαλονίκης (λόγω του < προβλήματος >στις Ηλεκτράμαξες) απομένουν οι τελικές υπογραφές αφού τα πάντα είναι έτοιμα.
Εντωμεταξύ επεισόδια είχαμε σήμερα στον σταθμό Λαρίσης , όταν εξαγριωμένοι
επιβάτες της αμαξοστοιχίας 601 επιτέθηκαν στο προσωπικό της ΤΡΑΙΝΟΣΕ , λόγω της πολύωρης καθυστέρησης στην άφιξη του .(εξαιτίας του εκτροχιασμού στον Θαυμακό ). 
Στο σταθμό βρέθηκε η Αστυνομία για να ηρεμήσουν τα πνεύματα , ενώ οι επιβάτες αποζημιώθηκαν και χρηματικά με όσα προβλέπει η κείμενη νομοθεσία .

Δυστυχώς την πλήρωσαν και πάλι όσοι δεν φταίγανε δηλαδή οι εργαζόμενοι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου