Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Συνταξιούχος ο Θανάσης Μπουρνάς- Επιστολή προς τους συναδέλφους

Ενας αγαπημένος  φίλος, ενας καλός συνάδελφος και άριστος επαγγελματίας συνταξιοδοτηθηκε και μας έστειλε την παρακάτω επιστολή.Εμείς την δημοσιεύουμε κ τον ευχαριστούμε δημόσια για την συνεργασία,όλα αυτά τα χρόνια.  Διαβάζουμε :
Μου φαίνεται λες και ήταν χθες πιάνοντας δουλειά στο ΜΠΡ , και όμως έτσι απλά και ευχάριστα πέρασαν τα χρόνια και ήρθε και η δική μου ώρα να αποχωρίσω συνταξιοδοτούμενος απ΄αυτόν τον όμορφο σιδηροδρομικό χώρο. Να ευχαριστήσω μέσα απ'την καρδιά μου όλους τους συναδέλφους που συνεργαστήκαμε απ'το ΜΠΡ , απ'την Τρίπολη , απ'την Κόρινθο , απ'την Πάτρα , απ'τον Πύργο , απ'την Καλαμάτα , απ'τον Προαστιακό και τον ΜΑΙ. Που μοιραστήκαμε όλα αυτά τα χρόνια όμορφες στιγμές επάνω στο τρένο , όμορφες διανυκτερεύσεις και  όμορφα νυχτερινά δρομολόγια.  Αγαπητοί συνάδελφοι θα είστε οι φίλοι μου, που για μένα αυτή είναι η περιουσία μου. Φεύγω και κρατάω μέσα μου μια μεγάλη φωτογραφία που είστε μέσα όλοι εσείς, οι σιδηροδρομικοί φίλοι μου. Να σας ευχηθώ καλήν υγεία σε εσάς και τις οικογένειες σας , καλό υπόλοιπο και καλά ταξίδια.

Να μου επιτρέψετε να δώσω μια ευχή-συμβουλή στους νέους συναδέλφους αυτά τα εξαίρετα παιδιά που ήρθαν στον κλάδο και ευρύτερα στον σιδηρόδρομο καταθέτοντας καινούργιο λόγο και πρακτική. Σας εύχομαι να πετύχετε συναδελφική αλληλεγγύη μια αξιόλογη σταδιοδρομία και πάνω απ'όλα ο κλάδος τον οποίον όλοι εμείς υπηρετούμε, να βρει την θέση που του αρμόζει μέσα στην εταιρεία.
Σας ευχαριστώ και πάλι όλους για τις στιγμές που ζήσαμε μαζί και τις αναμνήσεις που θα με συντροφεύουν.

Θανάσης Μπουρνάς 
Μηχανοδηγός Προαστιακού Κιάτου

1 σχόλιο:

  1. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Θανάση για όλα όσα προσέφερε στους νεότερους μηχανοδηγούς,αγκαλιαζοντας μας από την πρώτη μέρα.
    Να τον ευχαριστήσω γιατί υπήρξε άριστος συνάδελφος.
    Και προσωπικά να τον ευχαριστήσω γιατί ήταν από τους λίγους που μας εμπιστεύτηκε το 2012 όταν ξεκινούσαμε την προσπάθεια μας με την Εξέλιξη στο Σωματείο μας.
    Θα θυμάμαι πάντα το χαμόγελο και τις συμβουλές του.
    Είμαι σίγουρος ότι με τον Θανάση θα τα λέμε συχνά και μετά την συνταξιοδότηση του!
    Του εύχομαι ότι καλύτερο στην νέα φάση της ζωής του.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή