Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

2 θέσεις Διευθυντών προκηρύχτηκαν στον ΟΣΕ μέχρι την Παρασκευή οι αιτήσεις


Μια θετική εξέλιξη είχαμε στον ΟΣΕ καθώς με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και μετά την τοποθέτηση και του εκπροσώπου εργαζομένων συναδέλφου Λεβέντη,που τόνισε τα αυτονόητα, προκηρύχτηκε μετά απο 4 και πλέον χρόνια η θέση του Διευθυντή Σιδηροδρομικών Συστημάτων (ΔΙΣΣΑ). Σημειώνουμε -και πάλι- ότι η θέση χήρευε αδικαιολόγητα εδώ και πάνω απο 4 χρόνια.

Επίσης μέχρι την Παρασκευή είναι οι αιτήσεις για την θέση του Διευθυντή Εκπαίδευσης στην Σιδηροδρομική Ακαδημία,καθώς ο προηγούμενος επιλαχών αποσύρθηκε.

Σημειώνουμε ότι οι θέσεις θα καλυφθούν εσωτερικά δηλαδή απο το υπηρετούν προσωπικό του ΟΣΕ γεγονός που αποτελούσε και πάγια θέση του συνδικαλιστικού κινήματος στον χώρο μας.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν για τις προκηρύξεις στην Διεύθυνση Προσωπικού του ΟΣΕ ενώ η προθεσμία όπως πληροφορηθήκαμε λήγει την προσεχή Παρασκευή.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου