Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη, 30 Μαρτίου 2017

Επίσκεψη κλιμακίου Ιταλών στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Λύση στο θέμα των ΥΓΟΣ

Για πρώτη φορά σήμερα είχαμε επίσκεψη απο στελέχη της FS στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.Συγκεκριμένα τα γραφεία της εταιρείας στην Καρόλου επισκέφθηκε αντιπροσωπεία 
απο 2 υψηλόβαθμα στελέχη της FS και είχαν συνάντηση με την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αλλά και συνάντηση γνωριμίας με όλους τους Διευθυντές της Εταιρείας.

Η επίσκεψη τους συνεχίζεται και τις επόμενες μέρες ενώ όπως όλα δείχνουν φαίνεται ότι  λύθηκε και το θέμα με τα ΥΓΟΣ και βρισκόμαστε πλέον στην τελική ευθεία πριν τις υπογραφές μεταβίβασης των μετοχών. (πηγές κάνουν λόγο για μεταβίβαση που θα υπογραφεί τους επόμενους 1-2 μήνες).
Η επίλυση του θέματος των ΥΓΟΣ φαίνεται απο το ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας αύριο περνούν οι οικονομικές καταστάσεις (χρήσεις 2016).

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου