Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Συνεδρίαση ΔΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ - Ημερήσια Διάταξη


Όπως μας ενημέρωσε ο εκπρόσωπος εργαζομένων συνάδελφος Ζαβογιάννης Βασίλης συνεδριάζει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με θέματα ημερήσιας διάταξης : 


1. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού κάτω των ορίων σύμφωνα με τα άρθρα 36, 263, 264, 326 και 331 του Ν. 4412/16 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης εκδοτηρίων σιδηροδρομικών τίτλων μεταφοράς επιβατών των σημείων πώλησης Κεντρικής Ελλάδας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε.». 
2. Έγκριση διενέργειας ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού σύμφωνα με το άρθρο 327 τον Ν. 4412/16 «για την ανάδειξη αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών μίσθωσης δωματίων από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. σε ξενοδοχείο στην πόλη του Κιάτου». 
3. Έγκριση Υπερωριακής Απασχόλησης Προσωπικού ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. για το έτος 2017, σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 20, του Κεφαλαίου Β’, του Ν. 4354/2015. 
4. Λήψη απόφασης επί της από 17-02-2017  Προδικαστικής Προσφυγής της  εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΤΣΑΡΟΥΧΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε.» κατά 1) του από 14/02/2017 Πρακτικού της Επιτροπής Διαγωνισμού Δ-1626/16 «για την επιλογή αναδόχου παροχής υπηρεσιών οδικής μεταφοράς επιβατών με λεωφορεία μεταξύ Σ.Σ. Δράμας και Σ.Σ. Αλεξανδρούπολης» και 2) της Ο.Ε. με την επωνυμία «ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΙΟΣ Ο.Ε.» με αριθμό προσφοράς 48072. 
5. Έγκριση διενέργειας ανοικτού συνοπτικού διαγωνισμού «για την ανάδειξη αναδόχου παροχής υπηρεσιών καθαρισμού των συρμών Ανατ. Μακεδονίας και Θράκης, καθώς και των χώρων που χρησιμοποιεί η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε στα Δίκαια και στο Μηχανοστάσιο Αλεξανδρουπόλεως», σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 4412/16.
6. Διαβίβαση εγγράφων στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.
7. Σύμβαση ΕΛΤΑ.
8. Συζήτηση επί της επιστολής του κ. Α. Λιαροκάπη.
9. Διάφορα θέματα – Ανακοινώσεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου