Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 31 Μαρτίου 2017

Χοντρή προβοκάτσια απο ΣΚΑΙ και ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών σε βάρος των επαγγελματιών σιδηροδρομικών


Άλλη μια χοντρή προβοκάτσια σε βάρος των στελεχών του σιδηροδρόμου είχαμε απο τον ΣΚΑΙ αλλά και 
απο τον γραφικό εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ που εκπροσωπεί το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών στην έλξη.

Αναλυτικότερα, σήμερα ο ΣΚΑΙ σε ρεπορτάζ για την επίσκεψη των Ιταλών της FS στην Καρόλου ανέφερε πως "οι περισσότεροι διευθυντές τμημάτων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ αδυνατούν να μιλήσουν αγγλικά και χρειάστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Φίλιππος Τσαλίδης να εκτελεί χρέη διερμηνέα".
Την ίδια άποψη διακινούσε και ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ (που εκπροσωπεί το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών στην έλξη) χτες το βράδυ σε γραπτή του ανακοίνωση (την οποία έχει στην κατοχή του το στέκι της έλξης).
Πρόκειται για πραγματική προσπάθεια απαξίωσης των σιδηροδρομικών στα μάτια της κοινής γνώμης, αφού αυτοί παρουσιάζονται στο ρεπορτάζ ως επαγγελματίες που στην πλειοψηφία τους κατέχουν Διευθυντικές θέσεις,αλλά ...δεν γνωρίζουν Αγγλικά κ χρειάζονται την παρουσία του Δ/ντος Συμβούλου ως διερμηνέα!
Το στέκι της έλξης, δεν αγωνιά  για την υπεράσπιση κανενός προσώπου,αλλά για την προάσπιση της δουλειάς και του κόπου των επαγγελματιών Σιδηροδρομικών.
Σήμερα είναι οι Διευθυντές, αύριο θα είναι οι Υποδιευθυντές,μεθαύριο οι τμηματάρχες και στο τέλος οι βολεμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν γνώριζαν τα στοιχειώδη ,μετά τους συνδικαλιστές που επίσης θα παρουσιαστούν ως τέτοιοι και έτσι πήγαινε κατά διαόλου ο Ελληνικός Σιδηρόδρομος κ εμφανίστηκε η FS και τα ...έφτιαξε όλα.
Κανονική κολυμβήθρα του Σιλωάμ δηλαδή για την αποποίηση των ευθυνών του πολιτικού συστήματος!
Και όλα αυτά την ώρα που όπως γράψαμε και τις προάλες τα βιογραφικά των σιδηροδρομικών-όλων των εταιρειών- είναι άκρως περιζήτητα στην αγορά και εντυπωσιακά τουλάχιστο, σε βαθμό που ιδιωτικές εταιρείες να επιζητούν συνεχώς την συνεργασία μαζί τους.
Την ίδια ακριβώς ώρα που κάποιοι προσπαθούν να περάσουν εξωτερικούς συνεργάτες σε πόστα - κλειδιά σε όλες τις σιδηροδρομικές εταιρείες.
Πρόκειται λοιπόν για βαρβάτη προβοκάτσια, στην οποία εμπλέκεται ο ΣΚΑΙ αλλά και ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ και άρα του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών  (Τυχαίο;).
Άυτό αποδεικνύεται απο το ότι ΠΡΩΤΑ η ΑΣΚΕ μέσω του γραφικού της εκπροσώπου (και άρα το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών) χτες το βράδυ, διακίνησε την προβοκάτσια αυτή και μετέπειτα ο ΣΚΑΙ (σήμερα το μεσημέρι).
Εμείς περιμένουμε με ενδιαφέρον την τοποθέτηση του συνδικαλιστικού κινήματος για τα δημοσιεύματα αυτά.
Την τοποθέτηση του ΠΑΜΕ δεν την περιμένουμε καθόλου,αφού θα μας πεί και πάλι ότι φταίει ...το στέκι της έλξης, για την ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών


ΕΔΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥ ΣΚΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου