Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

Η απόφαση για την ενίσχυση του Γ.Μαρκόπουλου, μηχανοδηγού ΜΘ


Επειδή εδώ στο στέκι της έλξης δεν αφήνουμε τίποτα στην τύχη (ιδιαίτερα όταν αφορά τον γραφικό εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ που αγαπάμε τρελλά) δημοσιεύουμε την απόφαση του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την
οικονομική ενίσχυση του μηχανοδηγού Γιάννη Μαρκόπουλου (μηχανοστάσιο ΜΘ). 

Ο συνάδελφος το τελευταίο διάστημα επέδειξε αντισυναδελφική συμπεριφορά, με αποκορύφωμα την επίθεση στο πρόσωπο του Χ. Καραδήμα στον χορό της σειράς του 1984.
Ο Μαρκόπουλος προπηλάκισε  τον συνάδελφο, την ώρα που αυτός εισερχόταν την περασμένη εβδομάδα στον χορό της σειράς του 1984 στην Θεσσαλονίκη,όντας προσκεκλημένος των διοργανωτών.
Η ενέργεια αυτή του πρώην συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών, προκάλεσε την αντίδραση των μηχανοδηγών της σειράς του 1984 που του ζήτησαν ΜΕ ΜΙΑ ΦΩΝΗ να αποχωρήσει άμεσα, όπως και έγινε,
Προηγουμένως είχε αποχωρήσει και ο συνάδελφος Καραδήμας μαζί με τους καλεσμένους απο το ΜΑΙ μηχανοδηγούς(μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της ΠΕΠΕ συνάδελφος Γενιδούνιας,που ζήτησε απο τον Μαρκόπουλο να ζητήσει συγνώμη,αλλά αυτός συνέχισε το ίδιο τροπάρι) για να μην χαλάσει το κλίμα σε ένα ....χορό.
Οι προπηλακισμοί τέτοιου είδους απο πρώην εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ, και ο γραφικός εκπρόσωπος τους στο ΜΑΙ, που προσπαθεί να βρεί άκρη για να πιάσει το νήμα της συνδικαλιστικής του ύπαρξης αναπαράγοντας στις μηχανές τέτοια περιστατικά ΔΕΝ τρομάζουν και δεν ακουμπάνε  κανένα.
Αποδεικνύουν τον εκνευρισμό των ελάχιστων που έχουν απομείνει στην ΑΣΚΕ (Μετρημένοι πλέον στα δάχτυλα) για την διάλυση που έχει επέλθει στην παράταξη αυτή,διάλυση που προκάλεσε ο γραφικός της εκπρόσωπος τα τελευταία 2 χρόνια με την συμπεριφορά του. 

Εξευτελίζει καθημερινά την ΑΣΚΕ,αφού είναι γνωστά σε εμάς τα όσα άκουσε πριν 20 μέρες -ο γραφικός εκπρόσωπος της παράταξης -απο ιστορικά μέλη της που του τόνισαν ότι η πορεία του ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ την ΑΣΚΕ και την έχει καταστήσει ανέκδοτο σε όλη την έλξη. 
Αλλά αυτός μυαλό δεν βάζει όντας εμπαθής και αναπαράγει περιστατικά που εξευτελίζουν την ΑΣΚΕ στο σύνολο της,προσπαθώντας μάλιστα μέσα απο αυτά που λέει να δώσει και πολιτική χρειά!!!
Στο συνάδελφο Μαρκόπουλο-πρώην συνδικαλιστή της ΑΣΚΕ- όπου επί 14 μήνες κατηγορούσε με απαράδεκτο τρόπο συγκεκριμένους ανθρώπους επειδή ΔΗΘΕΝ του είχαν κολλήσει το βοήθημα που τελικά  ΔΕΝ δικαιούνταν και που ΑΠΕΡΙΨΕ ομόφωνα η επιτροπή για τα βοηθήματα, με την συμμετοχή εκπροσώπου του ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών σε αυτήν, έχουμε να πούμε ότι περιμένουμε να μας αποδείξει αυτό που φώναξε προχτές πριν τον διώξουν οι μηχανοδηγοί απο την εκδήλωση.
Ότι δηλαδή δεν θέλει τα λεφτά και ότι η συμπεριφορά του αφορούσε  άλλα θέματα. Όταν φυσικά τον ρωτήσαν τι εννοεί κοίταζε τον ουρανό.
Συνάδελφε Μαρκόπουλε τα 2 χιλιάρικα περιμένουμε να τα δωρίσεις σε ένα ίδρυμα για να αποδείξεις αυτά που έλεγες.
Αποφάσισε μαζί με τον γραφικό σε πιο θα τα δώσεις.

2 χιλιάρικα που λαμβάνεις με  απόφαση του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που πάρθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της εταιρείας, μετά απο ενέργειες της ΠΕΠΕ, όσων δηλαδή κατηγορούσες με απαράδεκτο τρόπο μήνες τώρα.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Τελικά την αγωγή θα μας την κάνει ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ ή μήπως η σφαλιάρα που έφαγε απο ιστορικό στέλεχος της παράταξης τον έκανε να βάλει την ουρά στα σκέλια ;
Τι φταίει άραγε?





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου