Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017

Πρόσκληση ΠΕΠΕ στους Ιταλούς μηχανοδηγούς

Αγαπητέ Pietro , συνάδελφοι
Όπως θα έχετε πληροφορηθεί πριν μερικές εβδομάδες εγκρίθηκε από την Ελληνική Δικαιοσύνη η μεταβίβαση των μετοχών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Ferrovie Dello Stato Italiane. Στα πλαίσια των νέων δεδομένων
που δημιουργούνται για την ΤΡΑΙΝΟΣΕ και σε συνέχεια προηγούμενων συζητήσεων μας, θα θέλαμε να προσκαλέσουμε αντιπροσωπεία σας στην Αθήνα το προσεχές διάστημα (όποτε εσείς επιθυμείτε) για να συζητήσουμε από κοινού τις συνθήκες εργασίας που επικρατούν στις 2 χώρες για τους μηχανοδηγούς και την πορεία των εργασιακών στον τομέα των σιδηροδρόμων (Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας) ενώ επιθυμία μας είναι η όσο το δυνατό στενότερη συνεργασία των Σωματείων μας τα επόμενα χρόνια για όλα τα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο έλξης και τους μηχανοδηγούς.
Το Σωματείο μας -εννοείτε ότι- θα καλύψει όλα τα έξοδα διαμονής και παραμονής σας στην Αθήνα καθώς και τα απαραίτητα έξοδα για τα εισιτήρια σας.
Ελπίζουμε στην άμεση ανταπόκριση σας και θα χαρούμε να σας φιλοξενήσουμε στην Αθήνα για να συζητήσουμε από κοινού όσα μας απασχολούν!
Αναμένοντας την απάντηση σας είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου