Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο, 11 Μαρτίου 2017

Συνάντηση Χρ. Σπίρτζη με τα σωματεία της ΣΤΑΣΥ. Οι δεσμεύσεις του υπουργού Μεταφορών

Συνάντηση μεταξύ του υπουργού Μεταφορών Χρ. Σπίρτζη με τα σωματεία της ΣΤΑΣΥ πραγματοποιήθηκε σήμερα, παρουσία των διοικήσεων της ΣΤΑΣΥ και του ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΣΕΛΜΑ, ο υπουργός Μεταφορών δεσμεύτηκε για την επίλυση των παρακάτω θεμάτων:


-Κρατική χρηματοδότηση για την κάλυψη του συνόλου των αστικών συγκοινωνιών, ώστε να μπορούν να λειτουργούν, να συντηρηθούν και να προσφέρουν στους πολίτες φθηνές, γρήγορες και αξιόπιστες αστικές συγκοινωνίες.

-Οι πάγιες και τακτικές ανάγκες για τη λειτουργία, τη συντήρηση, τους χώρους, τις διοικητικές ανάγκες, καθώς και για το σύνολο των εργασιών της εταιρείας να εκτελούνται από μόνιμο και τακτικό προσωπικό της ΣΤΑΣΥ, όπως αυτό θα καθορίζεται από το εν ισχύ οργανόγραμμα (ΦΕΚ, Προεδρικό Διάταγμα).

«Η πολιτική ηγεσία πρέπει να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις της, σε αντίθετη περίπτωση θα χρησιμοποιήσουμε κάθε πρόσφορο μέσο για την υπεράσπιση και προάσπιση των δικαιωμάτων μας», υπογραμμίζει το ΣΕΛΜΑ.

metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου