Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ ανακάλυψε κ μειώσεις

Δεν έχει τελειωμό ο κατήφορος για την ΑΣΚΕ, που εκτίθεται συνεχώς απο τον γραφικό της εκπρόσωπο . Σημερα ο γραφικός εκπρόσωπος της

ΑΣΚΕ ανακάλυψε οτι πισω απο την εγκύκλιο για τις εφεδρείες - ελιγμούς υπάρχουν περικοπές δεκάδων ευρώ μηνιαίως για τους μηχανοδηγους.
Αντίστοιχες περικοπές είχε ανακαλύψει όταν προφητικά τον Δεκέμβριο του 15 προέβλεπε Αρμαγεδώνα με το τελευταίο ενιαίο μισθολόγιο.
Τελικά τότε ο ίδιος έλαβε αύξηση μετά απο 5 χρόνια μειώσεων , ενώ με την ΣΣΕ του καλοκαιριού αύξησε περαιτέρω το εισόδημα του.
Όπως ακριβώς συνέβη με τους μηχανοδηγους σε ΟΛΗ την επικράτεια που γνωρίζουν τι ακριβώς κερδήθηκε τους τελευταίους 18 μήνες.
Σημερα λοιπον στα μηχανοστάσια ο γραφικός εκπρόσωπος της ΑΣΚΕ, λειτουργώντας κ πάλι σαν δεκανίκι της ΔΑΚΕ,αφού απο εκει πέρνει γραμμή κ πληροφόρηση (τον έχουν πάρει χαμπάρι ΟΛΟΙ πλέον) προφήτευσε - κ πάλι-μειώσεις ...
Κρατάμε την τοποθέτηση του κ θα περιμένουμε να δούμε αν θα πέσει μεσα (...). Άλλωστε η επένδυση στην καταστροφή ειναι η ειδικότητα του. Μόνο που τα τελευταία 2 χρόνια δεν του βγαίνει τίποτα με αποτέλεσμα να έχει καταστεί ανέκδοτο κ περίγελος στον σιδηροδρομικό κοσμο.
Ωστόσο αν αυτο δεν συμβεί , ο ρόλος του προβοκάτορα της δεξιάς , με το μανδύα του δήθεν κομμουνιστή , θα του έχει αποδοθεί δικαιωματικά.
 Παντως μέχρι σημερα , και εδώ κ 19 μήνες το εισόδημα των μηχανοδηγών ΜΟΝΟ αυξάνεται .
Όχι όπως θα επιθυμούσαμε όλοι για να καλύψουμε τις τεράστιες απώλειες της τελευταίας πενταετίας, (2011/2015), αλλά οι μέρες που η ελξη παρακολουθούσε παθητικά τις εξελίξεις , έχουν περάσει ανεπιστρεπτί . Και αυτο γιατι οι μηχανοδηγοι στηρίζουν τις ενέργειες της ΠΕΠΕ.
Και αυτο το αναγνωρίζει το σύνολο του σιδηροδρομικού κόσμου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου