Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 18 Μαρτίου 2017

H αλήθεια πονάει και τσακίζει κόκκαλα

Μεγάλη ενόχληση στον γραφικό εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ, δημιούργησε η ανάρτηση μας που αποκατέστησε την αλήθεια
για τα όσα συνέβησαν στον χορό της σειράς του 1984 στην Θεσσαλονίκη και την απαράδεκτη συμπεριφορά ΕΝΟΣ   σε βάρος συναδέλφων που προσήλθαν προσκεκλημένοι σε εκδήλωση για να τιμήσουν την σειρά αυτή.
Μεγάλη ενόχληση  και για την αποκατάσταση της πραγματικότητας σχετικά με τα βοηθήματα κ το τι συνέβη με συγκεκριμένη περίπτωση. Προφανώς κάποιοι νομίζουν ότι μπορεί να διαδίδουν ότι επιθυμούν και να σπηλώνουν ανθρώπους κατά το δοκούν (και κυρίως χωρίς να λαμβάνουν απαντήσεις). 
Μεγάλη ενόχληση γιατί πάνω απο 600 συνάδελφοι - μέχρι στιγμής- διάβασαν την ΑΛΗΘΕΙΑ κ λογικό είναι να υπάρχει ζόρι στον εμπνευστή της  προβοκάτσιας σε βάρος συναδέλφων.

Διάλογο με αποτυχημένους συνδικαλιστές σαν τον γραφικό εκπρόσωπο της ΑΣΚΕ που ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ότι λειτουργεί προβοκατόρικα, δεν θα ανοίξουμε.
Οι μηχανοδηγοί γνωρίζουν τι εκπροσωπεί ο καθένας.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Όπως μάθαμε ο γραφικός της ΑΣΚΕ λέει μέσα στα τρένα ότι  περιμένει χρηματοδότηση απο την ΠΕΠΕ για να μας κάνει αγωγή...για να βρεί το δίκιο του!!!
Με τα λεφτά των άλλων, δηλαδή, -επιμένει-  θέλει να κάνει αγωγή για να αποκαταστήσει την (...πληγωμένη) υπόληψη  του!!!

Γελάνε ΚΑΙ  σήμερα  τα μπαλάστρα (και πάλι)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου