Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 10 Μαρτίου 2017

Οι ηλεκτροδηγοί της ΣΤΑΣΥ (ΣΗΕΚ) αμφισβητούν ότι η εταιρεία λαμβάνει επιδότηση από τον ΟΑΣΑ

 Κλιμακώνεται η αντιπαράθεση των συνδικαλιστών της «Σταθερές Συγκοινωνίες» (Μετρό, ΤΡΑΜ, ΗΣΑΠ) με τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη και τη διοίκηση του ΟΑΣΑ. Σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Ηλεκτροδηγών και Λοιπών Εργαζομένων Κίνησης ΣΤΑΣΥ σημειώνει ότι
ψευδώς ο αρμόδιος υπουργός και οι επικεφαλής του ΟΑΣΑ αναφέρουν ότι η ΣΤΑΣΥ έχει λάβει επιδότηση από τον ΟΑΣΑ, από τον οποίο εξαρτάται υποχρεωτικά. 
 “Παρακαλούμε και προκαλούμε τους ως άνω, όπως παρουσιάσουν έστω και ένα παραστατικό της τελευταίας τριετίας που να αποδεικνύει ότι ο φορέας του Αστικού Σιδηροδρόμου εισέπραξε έστω και μισό ευρώ επιχορήγηση από τον Οργανισμό (ΟΑΣΑ) του οποίου είναι θυγατρικός.
 Σε περίπτωση που το κάνουν και αποδείξουν με στοιχεία τα λεχθέντα τους ‘ είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας δωρεάν”.

Η ανακοίνωση του Σωματείου

 “Τις τελευταίες μέρες οργιάζουν ανεπίτρεπτες δηλώσεις που προέρχονται τόσο από τα χείλη των διοικητών του Μετόχου (ΟΑΣΑ) όσο και από τα χείλη του επικεφαλής του ΥΜΕ, οι οποίες είναι το κατ’ ελάχιστον ανεξήγητες και αναληθείς για τους έχοντες γνώση. Όλη αυτή η παραφιλολογία, μας αναγκάζει να πιστέψουμε ότι οφείλεται είτε στην έλλειψη γνώσεως είτε ότι γίνεται τεχνηέντως υποκρύπτοντας δόλο. 
 Συγκεκριμένα, υπάρχει μια αξιοπερίεργη επιμονή στο να διαλαλούν ότι η Εταιρεία που λειτουργεί τις Γραμμές 1, 2 , 3 και το ΤΡΑΜ (ΣΤΑΣΥ) λαμβάνει επιδότηση από τον Όμιλο, καθιστώντας δεδομένο ότι υπάρχει έτσι κι αλλιώς η υποχρεωτική αυτή εξάρτηση για την κάλυψη των λειτουργικών της δαπανών, πράγμα το οποίο δεν υφίσταται σε καμία των περιπτώσεων. 
 Παρακαλούμε και προκαλούμε τους ως άνω, όπως παρουσιάσουν έστω και ένα παραστατικό της τελευταίας τριετίας που να αποδεικνύει ότι ο φορέας του Αστικού Σιδηροδρόμου εισέπραξε έστω και μισό ευρώ επιχορήγηση από τον Οργανισμό (ΟΑΣΑ) του οποίου είναι θυγατρικός.
 Σε περίπτωση που το κάνουν και αποδείξουν με στοιχεία τα λεχθέντα τους ‘ είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας δωρεάν. 
 Αλλιώς, να πάψουν να ασχολούνται με μία μέχρι πρότινος υγιή επιχείρηση, να κατευθυνθουν προς τον άξονα που θα συνιστά την ανάπτυξή της και όχι να μεθοδεύουν τη διάλυσή της. 
 Σε κάθε περίπτωση απαιτούμε να πάψει η εκμετάλλευση, της κάθε ευκαιρίας για προπαγάνδιση και η λασπολογία με αθέμιτα μέσα εναντίον της ΣΤΑΣΥ!!!…

Metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου