Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή, 26 Μαρτίου 2017

To είδαμε και αυτό...Μεθυσμένος μπήκε με το ΙΧ στις γραμμές στο Μενίδι!

Μέχρι και οι αερόσακοι άνοιξαν από τη φρενήρη πορεία που ακολούθησε αυτοκίνητο, πάνω στις σιδηροδρομικές γραμμές στην περιοχή των Αχαρνών και συγκεκριμένα στο ύψος του σταθμού «Αχαρναί».
Όλα ξεκίνησαν λίγο πριν τις έντεκα το βράδυ του Σαββάτου, όταν
ο άνδρας –που οδηγούσε το όχημα υπό την επήρεια αλκοόλ– μπερδεύτηκε, όπως ισχυρίστηκε στην τροχαία, και μπήκε στις γραμμές του τρένου σημαίνοντας συναγερμό στο δίκτυο του προαστιακού.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Τροχαία, η οποία έσπευσε στο σημείο με γερανοφόρο όχημα, μαζί και άνδρες της  ομάδας ΔΙΑΣ της περιοχής των Αχαρνών, προκειμένου να απεγκλωβίσουν το όχημα που είχε καρφωθεί κυριολεκτικά μέσα στα χαλίκια. Ο απεγκλωβισμός ήταν δύσκολος, καθώς το σημείο ήταν δύσβατο, ενώ υπήρχαν και ηλεκτροφόρα καλώδια υψηλής τάσης, που δυσχέραιναν το έργο της ρυμούλκησης του οχήματος από το σημείο.

Η κυκλοφορία των τρένων επιτράπηκε περίπου μία ώρα μετά το συμβάν.
http://www.pontos-news.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου