Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

Το Μάιο δημοπρατείται η υπογειοποίηση στα Σεπόλια. Ο πλήρης κατάλογος των έργων της ΕΡΓΟΣΕ

Το δεύτερο εξάμηνο του τρέχοντος έτους αναμένεται να προκηρυχτούν τα περισσότερα εφετινά έργα της ΕΡΓΟΣΕ, έπειτα από την σχετική «ανομβρία» του τρέχοντος διαστήματος.

“Αυτό που προέχει είναι η επίτευξη της αναγκαίας ωριμότητας των έργων, ώστε οι προδιαγραφές και 
οι εκπτώσεις να κινούνται σε ρεαλιστικά πλαίσια”, αναφέρουν στελέχη της σιδηροδρομικής αγοράς.


Ειδικότερα, για τον Ιούνιο έχει προγραμματιστεί η ηλεκτροκίνηση της γραμμής Κιάτου – Ροδοδάφνης, ύψους 61 εκατ. (χωρίς ΦΠΑ).

Το ίδιο περίπου διάστημα, η σηματοδότηση και ηλεκτροκίνηση στο Παλαιοφάρσαλος – Καλαμπάκα, ύψους 52 εκατ., ενώ η υπογειοποίηση, με τετραπλό διάδρομο, των Σεπολίων, ύψους 109 εκατ., χωρίς ΦΠΑ, εκτιμάται το Μάιο.

Η υπογειοποίηση θα εκτείνεται σε 3.200 μέτρα, λίγο έξω από το σταθμό Λαρίσης έως τις Τρεις Γέφυρες.

Επίσης, τον Ιούλιο θα προκηρυχθούν οι υπολειπόμενες εργασίες εντός Σ.Σ. Αθηνών και η σύνδεση με το Μετρό (β΄ φάση), ύψους 54 εκατ., ενώ η κατασκευή επιδομής, σηματοδότησης και ηλεκτροκίνησης της γραμμής Ροδοδάφνη – Ψαθόπυργος, ύψους 95 εκατ., το τελευταίο τρίμηνο του έτους.

Τέλος, τον Οκτώβριο αναμένεται η προκήρυξη της παραλλαγής σιδ/κής γραμμής στο τμήμα Σ.Σ. Λατομείου-Βόλος και η εγκατάσταση σηματοδότησης και ηλεκτροκίνησης στη γραμμή Λάρισα – Βόλος, ύψους 55 εκατ.

Φώτης Φωτεινός -metaforespress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου