Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη, 22 Μαρτίου 2017

Ανοικτή η γραμμή στις Σέρρες-προβληματισμός για το περιστατικό με νταλίκα

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στην περιοχή των Σερρών. Αυτό που συνέβη -και προβληματίζει όλους - πριν απο λίγο ήταν ότι οι μηχανοδηγοί της αμαξ 90 διαπίστωσαν ότι νταλίκα είχε κλείσει διάβαση 2 χλμ έξω απο την πόλη των Σερρών (χλμ σημείο 135) καθώς
βρήκε στο κράσπεδο της με αποτέλεσμα να ακινητοποιηθεί στο σημείο και να καλέσει για βοηθεία συνεργείο για τον απεγκλωβισμό της.

Οι συνάδελφοι στην αμαξ 90 έδρασαν ακαριαία και άκρως επαγγελματικά όταν διαπίστωσαν ότι μέσα στην γραμμή γίνονταν προσπάθειες για τον απεγκλωβισμό της νταλίκας ΧΩΡΙΣ να έχει ειδοποιηθεί κανένας απο τον ΟΣΕ!
Πρόκειται προφανώς για απαράδεκτη συμπεριφορά του επαγγελματία οδηγού του βαρέος οχήματος , πράξη που θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό ατύχημα.
Η αμαξοστοιχία παλινδρόμησε για λίγο στον σταθμό Σερρών όπου και αναχώρησε μετά απο λίγη ώρα και αυτήν την στιγμή η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά.
Εμείς θα συγχαρούμε τους συναδέλφους μηχανοδηγούς της αμαξ 90 για την εγρήγορση και τον επαγγελματισμό τους χάρη στον οποίο απεσώβησαν τα χειρότερα.
Το περιστατικό αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους τους υπευθύνους.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου